Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές 2023: Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου επισκέφθηκε το ΚΕΘΕΑ - Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων Πάτρας

Εκλογές 2023: Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου επ...

Ο πρώην Πρωθυπουργός ενημερώθηκε από την υπεύθυνη προγραμμάτων απεξάρτησης κ. Ελευθερία Παππά, σχετικά με τον ρόλο του κέντρου υποστήριξης ΚΕΘΕΑ στην Πάτρα

Ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε την Παρασκευή 9/6/2023 το ΚΕΘΕΑ -Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων Πάτρας.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ενημερώθηκε από την υπεύθυνη προγραμμάτων απεξάρτησης κ. Ελευθερία Παππά, σχετικά με τον ρόλο του κέντρου υποστήριξης ΚΕΘΕΑ στην Πάτρα, το οποίο επιτελεί σπουδαίο έργο σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι βιώνουν  διάφορες μορφές εξάρτησης.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, εξέφρασε την άποψη, ότι πρέπει να ενισχυθεί η αξία της πρόληψης και να δημιουργηθεί ένα συγκροτημένο πλαίσιο ενδυνάμωσης των εκπαιδευτικών στο ζήτημα της πρόληψης, σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Τέλος ο κ. Παπανδρέου επισήμανε την ανάγκη να υποστηριχθεί μία ισχυρά στελεχωμένη δομή, που θα προσφέρει συνολικές υπηρεσίες απεξάρτησης, με στόχο την ουσιαστική επανένταξη  των εξαρτημένων ατόμων στην κοινωνία αλλά και την επωφελή καθώς και ενεργή συμμετοχή τους στην πραγμάτωση όλων των δικαιωμάτων τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις