Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές 2023: Σε χωριά της Δυτικής Αχαΐας η Ευσταθία Γιαννιά

Εκλογές 2023: Σε χωριά της Δυτικής Αχαΐα...

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αντιστράτηγος ε.α., Ευσταθία Γιαννιά, συνεχίζοντας τις περιοδείες της σ’ όλο το Νομό

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αντιστράτηγος ε.α., Ευσταθία Γιαννιά, συνεχίζει τις περιοδείες της σ’ όλο το Νομό.

Για τις επισκέψεις της σε χωριά της Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Δίπλα στους επαγγελματίες, στους αγρότες, στους ανθρώπους της πραγματικής οικονομίας, σε κάθε σημείο που «χτυπά» η «καρδιά» της κοινωνίας, βρίσκεται καθημερινά η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αντιστράτηγος ε.α., Ευσταθία Γιαννιά, συνεχίζοντας τις περιοδείες της σ’ όλο το Νομό.

Δευτέρα και Τρίτη η κα Γιαννιά περιόδευσε σε χωριά της Δυτικής Αχαΐας, θέλοντας να ευχαριστήσει τους πολίτες για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό της, ενώ την Τετάρτη μαζί με τον πρώην Υπουργό, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συνυποψηφίους της και κλιμάκιο της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας επισκέφθηκαν το Αίγιο, τη Δυτική Αχαΐα, το κέντρο της Πάτρας και τα Βραχνέικα.

«Με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα διανύουμε κάθε χιλιόμετρο στον πολιτικό μαραθώνιο που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες και θα τερματίσει στις κάλπες στις 25 Ιουνίου. Ακούμε την κοινωνία, ανταλλάσσουμε απόψεις με τους συμπολίτες μας και είμαστε δίπλα τους σταθερά και αταλάντευτα. Τίποτε δεν έχει κριθεί, τίποτε δεν θεωρούμε δεδομένο. Πρέπει να ξαναψηφίσουμε και να αναδείξουμε σταθερή κυβέρνηση. Συνεχίζουμε δυναμικά», δήλωσε η κα Γιαννιά".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις