Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Το μπάσκετ στον Απόλλωνα δεν πάει ποτέ διακοπές!

Το μπάσκετ στον Απόλλωνα δεν πάει ποτέ διακοπές!
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

"Λιώσιμο" τα μεσημέρια στην Περιβόλα

Παρασκευή μεσημέρι στο κλειστό του Απόλλωνα.

Η μπασκετική περίοδος έχει ολοκληρωθεί για τα καθ' ημάς, στην Α1 Basket League και στο ΝΒΑ μονάχα παίζουν ακόμα, για την κούπα.

Θα 'λεγε λοιπόν κανείς πως η «Περιβόλα» θα ήταν άδεια. Και όμως δεν!

Διαβάστε στο sportin.gr 

Και δεν εννοούμε το γεγονός πως το κυλικείο ήταν ανοικτό και εξυπηρετούσε περαστικούς και γείτονες, μήτε πως στα γραφεία ήταν ο -μονίμως- παρών, από το πρωί μέχρι το βράδυ, Γιώργος Αθανασίου με τη γραμματέα του και άλλους παλιούς «Απολλωνιστές», ούτε ασφαλώς τον Τίμο, την ψυχή των εγκαταστάσεων από το 1992 που "ζει" εκεί μέσα.

Αναφερόμαστε σε δύο πιτσιρικάδες από τις ηλικιακές ομάδες των «μελανόλευκων» που ασκούνταν με τις ώρες σε ένα ατελείωτο «διπλό».

Ευτυχισμένοι, καθώς είχαν στη διάθεσή τους τρία υπερσύγχρονα γήπεδα, την κεντρική σάλα και τα παρακείμενα δύο νέα βοηθητικά (τι «βοηθητικά» κανονικά κλειστά γήπεδα είναι).

Ποιος είπε πως το μπάσκετ στον Απόλλωνα πάει διακοπές;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η οικογένεια του Απόλλωνα συγχαίρει το Μαρούσι και τον Τρίτωνα για την άνοδο τους στη Basket League 2023-24. Η ιστορική διαδρομή τους στον χώρο αναδεικνύει το άθλημα που αγαπούμε και υπηρετούμε με σεβασμό.

Ειδήσεις τώρα

ΠΟΤ: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports