Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Τιμητική βράβευση Κώστα και Τάκη Πετρόπουλου, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τιμητική βράβευση Κώστα και Τάκη Πετρόπο...

Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη

Τιμητική βράβευση για τον  Κώστα και τον Τάκη Πετρόπουλου, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ε την ευκαιρία της επετειακής εκδήλωσης για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Πατρέων, αναφέρει:  "Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συγχαίρει τον Κώστα και τον Τάκη Πετρόπουλο για την ξεχωριστή τιμή που θα τους αποδοθεί από την Επιστημονική Κοινότητα της Σχολής Επιστήμης της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Συγκεκριμένα, στις 10 Ιουνίου, στο ιστορικό Μεγάλο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ, του αρχαιότερου Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της χώρας, θα τύχουν μιας ιδιαίτερης τιμής, δύο δικοί μας άνθρωποι, οι αδελφοί Κώστας & Τάκης Πετρόπουλος.
Με την ευκαιρία της επετειακής εκδήλωσης για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του ΕΚΠΑ, που μετεξελίχθηκε στη σημερινή Σχολή, η Επιστημονική Κοινότητα θα τιμήσει για τη συμβολή τους στη συνολική ανάπτυξη της επιστήμης, τους παρακάτω:
Γιαννάκης Παναγιώτης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, εκ των κορυφαίων Ελλήνων καλαθοσφαιριστών όλων των εποχών, πρώην ομοσπονδιακός προπονητής και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ).
Γουναρίδης Μπάμπης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πρώτος και ιστορικός Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (ΠΕΠΦΑ), επί της θητείας του οποίου πραγματοποιήθηκε το 1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού.
Ζέρβας Γιάννης, ομότιμος καθηγητής της Αθλητικής Ψυχολογίας της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του ΕΚΠΑ.
Πετρόπουλος Κώστας, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, εκ των κορυφαίων Ελλήνων καλαθοσφαιριστών όλων των εποχών, πρώην ομοσπονδιακός προπονητής.
Πετρόπουλος Τάκης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, καλαθοσφαιριστής και προπονητής, πρώτος μεταδικτατορικός Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Σχολής, Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού Δήμου Πατρέων.
Χατζηχαριστός Δημήτρης, εκλιπών καθηγητής της Αθλητικής Παιδαγωγικής της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του ΕΚΠΑ, την τιμητική διάκριση του οποίου θα παραλάβει εκπρόσωπος της οικογένειάς του.
Με την ευκαιρία της τιμητικής διάκρισής τους, ο Κώστας και ο Τάκης Πετρόπουλος, έκαναν την παρακάτω κοινή δήλωση: «Η τιμή ανήκει στους αείμνηστους γονείς μας, Γιώργο Πετρόπουλο και Βάσω Ασπιώτη και στο Σύλλογό μας Απόλλωνα Πατρών, που μας διαμόρφωσαν, καθώς και στις οικογένειές μας που μας στήριξαν σε ό,τι προσπαθήσαμε στην εκπαίδευση, τον αθλητικό και τον κοινωνικό στίβο»".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports