Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Έκλεισε η αυλαία της φετινής ενότητας Jazz & More του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Έκλεισε η αυλαία της φετινής ενότητας Ja...

Το φινάλε τη Δευτέρα 29/5/2023 στα Παλαιά Σφαγεία έγινε μ' ένα σεμινάριο - εργαστήρι της τζαζ από τους μαθητές τους Δημοτικού Ωδείου,υπό την καθοδήγηση του Γεώργιου Τσώλη

Τα φώτα της ενότητας “Jazz & more” του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2023 «έσβησαν» το βράδυ της Δευτέρας 29 Μαΐου, μετά από τέσσερις (4) μέρες στο χώρο των Παλαιών Δημοτικών Σφαγείων, στην Ακτή Δυμαίων όπου κυριάρχησαν οι αυτοσχεδιασμοί και οι πειραματισμοί, μέσα από τους οποίους αναδείχθηκε για μία ακόμα φορά το μεγαλείο αυτής της μοναδικής μουσικής.

Το επιμύθιο έγραψαν το βράδυ της Δευτέρας 29/5 οι μαθητές τους Δημοτικού Ωδείου, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του Γεώργιου Τσώλη πραγματοποίησαν και παρουσίασαν το εργαστήρι – σεμινάριο της jazz.

Προηγήθηκε ένα τριήμερο στη διάρκεια του οποίου το κοινό απόλαυσε σπουδαίες συναυλίες, με τις μπάντες και τα σχήματα Georgios Tsolis and friends», Vasilis Kostas & Layth Sidiq Duo και Yiorgos Fakanas Group και τους κορυφαίους καλλιτέχνες που τα απαρτίζουν, να συνομιλούν μουσικά με το πολυπληθές κοινό μέσα από τη γλώσσα της jazz πάνω σε συνθέσεις τους.

Το εργαστήρι της jazz παρακολούθησε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Κατερίνα Γεροπαναγιώτη η οποία απηύθυνε & σύντομο χαιρετισμό. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Πατρών «Μίκης Θεοδωράκης», Γεράσιμος Βουτσινάς. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture