Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Ο Rous έρχεται για ένα μουσικό live την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Πάτρα: Ο Rous έρχεται για ένα μουσικό li...

Στο Θεατράκι Μαρίνας στην Ηρώων Πολυτεχνείου στις 21.30

Ο Γιώργος Ρους (Rous) θα έρθαι για ένα μουσικό live στην Πάτρα την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 στο Θεατράκι Μαρίνας στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων μυσταγωγικών εμφανίσεων σε όλη τη χώρα και τα δύο συνεχόμενα Sold out στο Frida στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, ο Γιώργος Ρους ξεκινά ένα νέο ταξίδι σε ήχους και στίχους, με μουσικές εκπλήξεις και δίνοντας το σύνθημα πως όλα είναι μια αρχή! Πολυτάλαντος και ρομαντικός, γεμίζει κάθε φορά τη σκηνή με θετική ενέργεια. Η έμπνευση έρχεται μέσα από εικόνες και κάθε του τραγούδι είναι μια μυθοπλασία με ήρωες και πάθη που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό το 2010 ως Rous μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Εξαιρέσεις». Αμέσως μετά ακολούθησε ο 1ος του ομώνυμος δίσκος. Το «Κόκκινο φως», οι «Μαριονέτες», το «Άδικο στο σώμα», το «Όλοι χορεύουν με την Κ», η «Ιδιαίτερη σχέση», μας οδήγησαν πιο βαθιά στον κόσμο του, αποκαλύπτοντας έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα, δίνοντας αργότερα τη σκυτάλη σε τραγούδια όπως το «Λουλούδι του δρόμου», «Εσύ», «Γκύζη», «Από μια θάλασσα άλλη», «Ποια αγάπη» κ.ά. με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του «Rous II» (2017).

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τόσο στη σκηνή, όσο και ως τραγουδοποιός, όπως, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Θηβαίος κ.α, γράφοντας παράλληλα μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Rous live στην Πάτρα την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Έναρξη 21.30.

Προπώληση εισιτηρίων:

-Discover bookstore

-Γωνιά του βιβλίου

-Το Θρανίο

-www.flashlive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture