Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαλκιδική: Νέο χειρουργείο για τον 8χρονο που έμεινε για πέντε ώρες με τους νεκρούς γονείς του

Χαλκιδική: Νέο χειρουργείο για τον 8χρον...

Το παιδί αποσωλήνωσαν σήμερα οι γιατροί, μετά από αρκετές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων

Στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης διακομίσθηκε και συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 8χρονος που έμεινε για πέντε ώρες δίπλα στους νεκρούς γονείς του, μετά τη δολοφονία της μητέρας του με καραμπίνα από τον πατέρα του και την αυτοχειρία του τελευταίου.

 Το παιδί αποσωλήνωσαν σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου, οι γιατροί, μετά από αρκετές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

 «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι ο μικρός ασθενής, για τον οποίον ενδιαφέρεται όλη η Ελλάδα και οι Έλληνες δείχνουν την ευαισθησία τους, έχει ήδη αποσωληνωθεί, βγήκε από τη ΜΕΘ Παίδων και έχει έρθει στην Παιδοχειρουργική Κλινική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, Γεώργιος Τσικόπουλος.

Ο 8χρονος, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε ένα δύσκολο χειρουργείο, ενώ θα συνεχίσει να νοσηλεύεται, καθώς έχει δεχθεί πάρα πολλά σκάγια από την καραμπίνα σε διάφορα σημεία του σώματός του,όπως στα ιγμόρεια, κοντά στο οπτικό νεύρο και την κοιλιακή χώρα. Είναι πιθανόν το παιδί να χρειαστεί να υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις. Οι γιατροί προχώρησαν ήδη στην αφαίρεση θραυσμάτων από το πρόσωπό του και συγκεκριμένα κάτω από το μάτια, στη μύτη και στον λαιμό του.

 Η κατάσταση του παιδιού, σύμφωνα με τον διευθυντή της παιδοχειρουργικής κλινικής, Γ. Τσικόπουλο, είναι σταθερή, ωστόσο ο 8χρονος φέρει αρκετά σοβαρά τραύματα, καθώς όλο του το σώμα είναι γεμάτο σκάγια από την καραμπίνα του πατέρα του.

 Ο κ. Τσικόπουλος, μιλώντας στο Star, σημείωσε ότι «το χεράκι του είναι θρύψαλα. Έχει έλλειμμα δέρματος, μυών, τενόντων και κυρίως έχει υποστεί διατομή το ωλένιο νεύρο». πρόσθεσε ότι, σήμερα θα γίνει προσπάθεια αποσωλήνωσης του παιδιού. Ο ίδιος είπε ότι, τα τραύματα στο σώμα του θα αντιμετωπιστούν και θα θεραπευθούν, ωστόσο δεν θα συμβεί το ίδιο και με τα τραύματα της ψυχής του. «Αμφιβάλλω προσωπικά αν τα ψυχικά του τραύματα θα μπορέσουν να επουλωθούν. Όταν συνέλθει θα πέσει πάνω του όλο το ψυχιατρικό team για να το βοηθήσουν», υποστήριξε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις