Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παντρεύεται ο Πάνος Μουζουράκης: Ο στολισμός, το μενού, οι security, οι 550 καλεσμένοι

Παντρεύεται ο Πάνος Μουζουράκης: Ο στολι...

Το Σάββατο στην Αίγινα

Ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύεται το Σάββατο 27 Μαΐου και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την αγαπημένη του Μαριλού Κοζάρη, λίγoυς μήνες πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Hello.gr θα παντρευτεί με την εκλεκτή της καρδιάς του στο παραθαλάσιο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων.

Είναι ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά ξωκλήσια που με το “Φανάρι του Μπούζα” δεσπόζουν στην περιοχή δημιουργώντας μία μοναδική εικόνα δίπλα στη θάλασσα.

Ο στολισμός που έχει επιλέξει το ζευγάρι είναι οι λευκές ορτανσίες και παιώνιες και αυτός θα είναι και ο στολισμός της δεξίωσης.

Ο γάμος θα τελεστεί το απόγευμα του Σαββάτου και θα ακολουθήσει δεξίωση στο Κτήμα Σαλιαρέλη στην Αίγινα.

Tα μέτρα ασφάλειας είναι αυξημένα καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα υπάρχουν security και η είσοδος στο εσωτερικό του κτήματος θα γίνεται μόνο με την πρόσκληση.

Το γαμήλιο μενού το έχει αναλάβει το catering Ρόδι και αποτελείται από φινετσάτα πιάτα που καλύπτουν όλα τα γούστα. Ζεστά πιάτα με βάση το κρέας, τα θαλασσινά ή τα λαχανικά για τους vegan, πεντανόστιμα καναπεδάκια, live cooking με πάστα ή κρέας και κρύα πιάτα μεγάλης ποικιλίας είναι κάποιες από τις επιλογές του catering που κλήθηκε να διαλέξει το ζευγάρι.

Θα υπάρχει candy bar με γλυκά εδέσματα επίσης στη δεξίωση για να επιλέξουν οι καλεσμένοι οι οποίοι ανέρχονται στους 550.

Μετά το τέλος της γαμήλιας δεξίωσης το ζευγάρι θα διανυκτερεύσει στην έπαυλη εντός του κτήματος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight