Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι είναι το πρόσωπό της στα 53 της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι είναι το πρόσωπό τη...

Η φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο instagram

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αναμφίβολα μία από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση, με τα χρόνια που περνούν να μην καταφέρνουν να αφαιρέσουν τίποτα από τη λάμψη της.

Η γνωστή παρουσιάστρια που εδώ και αρκετές δεκαετίες μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, έχει τολμήσει κατά καιρούς διάφορες αλλαγές στο στιλ και γενικότερα την εξωτερική της εμφάνιση.

Έχοντας φτάσει πλέον στα 53, η Ελένη Μενεγάκη νιώθει απόλυτα άνετα με τον εαυτό της και την εμφάνισή της, και δεν διστάζει να δημοσιεύσει φωτογραφίες στις οποίες είναι εντελώς άβαφη.

Ελένη Μενεγάκη: «Το λες και αυτοπεποίθηση να βγαίνεις άβαφτη στο Instagram»
Αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια που η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σχεδόν χωρίς διακοπή μπροστά από τα «φώτα», η ίδια καταφέρνει να παραμένει κούκλα και λαμπερή.

Προ λίγων ημερών, μάλιστα, η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του Mega δημοσίευσε φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, στην οποία εικονίζεται η ίδια χωρίς μακιγιάζ, να φορά ένα εντυπωσιακό φόρεμα στο πλατό της εκπομπής της.

Σήμερα η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία αρκετά κοντινή φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται το πρόσωπό της και το προσεγμένο μανικιούρ της, με την παρουσιάστρια να εντυπωσιάζει με την ομορφιά της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

«Η ημέρα μου ξεκίνησε με βάψιμο νυχιών με αυτό το κατακόκκινο χρωμα ! Ωραίο ?? Υ.γ το λες και αυτοπεποίθηση να βγαίνεις άβαφτη στο Instagram!», έγραψε στη σχετική ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight