Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Andrew Lambrou: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν βγει στη σκηνή της Eurovision

Andrew Lambrou: Το πρόβλημα υγείας που α...

«Μόλις ολοκλήρωσα την εμφάνισή μου, το σώμα μου άρχισε να καταρρέει. Το ταξίδι της επιστροφής ήταν σκέτη ταλαιπωρία», αποκαλύπτει ο καλλιτέχνης.

Ο εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision Andrew Lambrou, λίγες ημέρες μετά το τέλος του διαγωνισμού, μίλησε στο «Happy Day» για όλα.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το παρασκήνιο για το 4άρι της Ελλάδας και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λίγες ώρες  πριν ανέβει στη σκηνή στο Λίβερπουλ.

«Είμαι πολύ ευγνώμων που είχα αυτή την ευκαιρία. Κάθε μέρα έκανα ασκήσεις φωνητικής για να αποφορτιστώ, για να απελευθερωθώ σωματικά και πνευματικά. Οι γονείς μου ήταν μέσα στο στάδιο το βράδυ της Eurovision, ο παππούς και η γιαγιά μου είδαν την εμφάνισή μου από το σπίτι. Έκλαιγαν από χαρά όλη την ώρα. Το πρώτο τηλεφώνημά μου ήταν στη γιαγιά και στον παππού μου που ήταν στην Αυστραλία», είπε χαρακτηριστικά.

Για τους 4 βαθμούς της Ελλάδας, ο νεαρός τραγουδιστής σχολίασε: «Αυτά τα πράγματα δεν απασχολούν το μυαλό μου. Το κοινό της Ελλάδας μού έδωσε 12 πόντους. Μου έστειλαν όμορφα μηνύματα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος από αυτό. Φυσικά θα ήταν υπέροχο να είμαι στη 10άδα αλλά είμαι χαρούμενος που τερμάτισα στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας και ότι όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό που κατάφερα».

Επίσης, ο Andrew Lambrou αποκάλυψε πρώτη φορά το πρόβλημα της υγείας του. «Ανήμερα του τελικού είχα μία έντονη ενόχληση στο πίσω μέρος του λαιμού, όπως νιώθεις όταν ετοιμάζεσαι να αρρωστήσεις και είπα από μέσα μου «αποκλείεται!». Το απομόνωσα τελείως και βγήκα στη σκηνή σαν να μην υπάρχει πόνος. Μόλις ολοκλήρωσα την εμφάνισή μου, το σώμα μου άρχισε να καταρρέει. Το ταξίδι της επιστροφής ήταν σκέτη ταλαιπωρία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight