Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάνος Μουζουράκης: Με έξι κουμπάρους ο γάμος του- Όλες οι λεπτομέρειες

Πάνος Μουζουράκης: Με έξι κουμπάρους ο γ...

Θα κάνουν τριήμερο πάρτι για τον γάμο τους

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη προετοιμάζουν τον γάμο τους αυτό το διάστημα.

Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα, στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα στο Breakfast@Star οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι έξι! Πρόκειται για δύο κοπέλες από την πλευρά της Μαριλούς Κόζαρη και 4 άτομα από την πλευρά του Πάνου Μουζουράκη.

Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη θα κάνουν τριήμερο πάρτι για τον γάμο τους

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού που αναμένονται να ξεπεράσουν τους 300 θα είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μάλιστα είχε σχολιάσει πρόσφατα: «Είναι δυνατόν να μην πάω στον γάμο του φίλου μου του Πάνου Μουζουράκη; Βέβαια και χαίρομαι για τον φίλο μου». Στους προσκεκλημένους τους και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά και η κολλητή φίλη της νύφης Κατερίνα Καινούργιου.

 Επιπλέον στο Breakfast@Star το πάρτι θα είναι τριήμερο, αφού εκτός από την ημέρα του γάμου θα υπάρχει prewedding πάρτι, αλλά και την Κυριακή θα υπάρχει after πάρτι.


Η δεξίωση την ημέρα του γάμου θα πραγματοποιηθεί σε ένα ιστορικό κτήμα στην Αίγινα όπου θα στηθεί stage όπου εκτός από τον Πάνο Μουζουράκη θα ανέβουν και φίλοι τραγουδιστές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight