Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Επισημοποιήθηκε η πρόκριση του Ηλιόπουλου και της Μεσίρη στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης

Επισημοποιήθηκε η πρόκριση του Ηλιόπουλο...

Οι δυο εκπρόσωποι της Πάτρας στην Αμβέρσα

Την ονομαστική πρόκριση για το φετινό προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, που θα διεξαχθεί στην Αμβέρσα, εξασφάλισαν και επίσημα ο Νίκος Ηλιόπουλος και η Αθανασία Μεσίρη, μέσω της κατάταξής τους στο σύνθετο ατομικό του πρόσφατου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Αττάλειας.
Οι δύο Πατρινοί αθλητές τερμάτισαν μέσα στις προνομιούχες θέσεις και απέκτησαν το δικαίωμα συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του φθινοπώρου, όπως επιβεβαίωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Γυμναστικής (FIG) με επίσημο έγγραφο που απέστειλε στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.
Παρών στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αμβέρσας (30 Οκτωβρίου – 8 Νοεμβρίου) θα είναι και ο Λευτέρης Πετρούνιας, ως ένας από τους οκτώ σπεσιαλίστες των κρίκων που πρώτευσαν στην ετήσια παγκόσμια κατάταξη του αγωνίσματος, βάσει των πόντων που συγκέντρωσαν στη φετινή σειρά αγώνων του παγκοσμίου κυπέλλου.
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο Β' Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ενόργανης Γυμναστικής Αβραάμ Σαπρανίδης και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. απηύθυνε τα συγχαρητήριά του, στον Νίκο Ηλιόπουλο και στην Αθανασία Μεσίρη για την επίσημη επισφράγιση της πρόκρισής τους στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports