Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαμός με το Twitter Circles: Διέρρευσαν στο διαδίκτυο χιλιάδες γυμνές φωτογραφίες χρηστών

Χαμός με το Twitter Circles: Διέρρευσαν ...

Χαμός με το Twitter Circles: Διέρρευσαν στο διαδίκτυο χιλιάδες γυμνές φωτογραφίες χρηστών και άλλες ιδιωτικές αναρτήσεις

Ιδιωτικές αναρτήσεις χιλιάδων χρηστών του Twitter Circles διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Το Twitter Circles λειτουργεί με παρόμοιά με τους στενούς φίλους στο Instagram, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες «να επιλέγουν ποιος μπορεί να δει και να αλληλεπιδράσει με τις αναρτήσεις τους».

 Τις τελευταίες ημέρες χιλιάδες χρήστες του Twitter Circles ανέφεραν ότι διαπίστωσαν προβλήματα στη λειτουργία της πλατφόρμας.

Η συγγραφέας Abraham Josephine Riesman, η οποία ανακάλυψε ότι οι γυμνές φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο είχαν διαρρεύσει, έγραψε «Ανέβασα μια γυμνή φωτογραφία στα Circles χθες και είδα ότι άρεσε σε κάποιον που δεν ακολουθώ».

 Ακολούθησαν κι άλλοι χρήστες, οι οποίοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για τη δυσλειτουργία του Twitter Cicles, που προβάλλεται ως ένας ασφαλής, ελεγχόμενος χώρος, όπου οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τις πιο προσωπικές τους σκέψεις – και φωτογραφίες – με μια πολύ επιλεγμένη ομάδα έμπιστων φίλων κι ακολούθων.

Το φιάσκο των Circles δημιουργεί νέο πονοκέφαλο για τον Έλον Μασκ, καθώς θα δυσχεράνει τις προσπάθειες του να πείσει τους εταιρείες ότι το Twitter είναι ένας ασφαλής χώρος για την προώθηση των προϊόντων τους.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις