Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αυτοί που στήνουν πάγκους για τη  γιορτή των λουλουδιών στα Υψηλά Αλώνια- Οι πολλές επιλογές και τα κόστη στα στεφάνια  

Πάτρα: Αυτοί που στήνουν πάγκους για τη ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει ο Πρόεδρος των Ανθοπωλών Πάτρας

Η γιορτή των λουλουδιών την παραμονή της Πρωτομαγιάς στην Πάτρα είναι προ των πυλών και οι ανθοπώλες που θα στήσουν τους πάγκους τους στα Υψηλά Αλώνια ετοιμάζουν τις δημιουργίες τους επιστρατεύοντας τη φαντασία τους και λουλούδια όλων των ειδών και των χρωμάτων.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr o Πρόεδρος των Ανθοπωλών Πάτρας, Νίκος Ανδρικόπουλος, «θα συμμετέχουν 10 ανθοπώλες. Είναι μία ωραία γιορτή όπου ο καθένας παρουσιάζει τις δικές τους δημιουργίες. Όλα τα λουλούδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από εκεί και πέρα ο καθένας δημιουργεί κάτι διαφορετικό. Ο καθένας έχει επιλογές από πολλές διαφορετικές δημιουργίες. Χρησιμοποιούμε, όσο μπορούμε φυσικά στοιχεία στα στεφάνια, όχι πλαστικά και τεχνητά λουλούδια. Δε λείπουν ξύλα και βρύα από το δάσος ενώ όποιος το επιθυμεί μπορεί να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται για να φτιάξει το δικό του στεφάνι

Οι πάγκοι θα στηθούν την Κυριακή το πρωί ενώ η γιορτή θα κορυφωθεί το βράδυ μαζί με τις εκδηλώσεις του Δήμου Πατρέων.

Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι γιατί έρχεται αρκετός κόσμος που αγοράζει λουλούδια για να τηρήσει το έθιμο κι να φτιάξει τη διάθεσή του.

Δεν είναι υψηλά τα κόστη, έχουμε επιλογές και σε πολλά ελληνικά λουλούδια. ‘Ένα πρωτομαγιάτικο στεφάνι για την πόρτα ξεκινά από τα 10 ευρώ και φτάνει μέχρι όπου θέλει ο καθένας ανάλογα με το σχέδιο. Υπάρχουν βέβαια κι οι πλανόδιοι που έχουν λουλούδια σε ένα κουβά και πουλάνε. Θα πρέπει να υπάρχει και ένας έλεγχος γιατί κι εμείς από την πλευρά μας δεν πηγαίνουμε δωρεάν ενώ καταβάλουμε και μία προσπάθεια να κάνουμε όμορφες και προσεγμένες προτάσεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις