Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Χαμηλή η πληρότητα για την Πρωτομαγιά- Πού υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση

Αχαΐα: Χαμηλή η πληρότητα για την Πρωτομ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τι επιλέγουν οι εκδρομείς

Χαμηλή είναι οι πληρότητα στην Αχαΐα για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Σύμφωνα με τους ξενοδόχους, στη Δυτική Αχαΐα δεν υπάρχει κινητικότητα, ενώ λίγο καλύτερη είναι η κατάσταση σε Αιγιάλεια και Καλάβρυτα.

Όπως επεσήμανε στο thebest.gr o πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αχαΐας Δημήτρης Διαμαντόπουλος, σχετικά με την περιοχή της Δυτικής Αχαΐας «τα μεγάλα ξενοδοχεία στην περιοχή μας είναι κλειστά και αναμένεται να ανοίξουν στο τέλος Μαΐου καθώς συνδυάζονται με τις πρώτες πτήσεις στο Αεροδρόμιο Αράξου. Για την Πρωτομαγιά, η περιοχή δεν αποτελεί προορισμό, όπως και το κέντρο της πόλης της Πάτρας».

Σε ό, τι αφορά την περιοχή της Αιγιάλειας, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης και ξενοδόχος Χρήστος Kανελλής, λέει στο thebest.gr: «Το ενδιαφέρον δεν είναι έντονο για την Πρωτομαγιά, ωστόσο υπάρχει μια πληρότητα γύρω στο 40% και αφορά κυρίως τα παραλιακά ξενοδοχεία, Λόγγο, Σελιανίτικα, Ακράτα, Διακοπτό, αλλά περιμένουμε κάποιες κρατήσεις τις τελευταίας στιγμής».

Από την άλλη, τα Καλάβρυτα, συνεχίζουν να αποτελούν προορισμό για τους εκδρομείς, με την πληρότητα στα ξενοδοχεία για το τριήμερο να είναι στο 60%. Μιλώντας στο thebest.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων Κωνσταντίνος Δαφαλιάς, εξηγεί: «Υπάρχει κινητικότητα για το τριήμερο στην περιοχή μας, όχι πάρα πολύ μεγάλη αλλά υπάρχει. Μπορεί το Χιονοδρομικό Κέντρο να έχει κλείσει, ωστόσο ο κόσμος -κυρίως οι Έλληνες- επισκέπτονται, πέρα από την περιήγηση στην πόλη των Καλαβρύτων, τα μοναστήρια, το σπήλαιο Λιμνών, το Πλανητέρο, την Λίμνη Τσιβλού αλλά και τον Οδοντωτό, κ.α. Να σημειώσουμε, ότι σιγά σιγά κάνουν την εμφάνισή τους και οι ξένοι τουρίστες που κατά κύριο λόγο κάνουν την διαδρομή με τον Οδοντωτό»   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις