Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Crocs: H Vogue υμνεί τα μοντέλα «Mega Crush», ως statement υπόδημα της σαιζόν

Crocs: H Vogue υμνεί τα μοντέλα «Mega Cr...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το design άλλαξε και έχουν διάκοσμο με αφαιρούμενα clips, συστήνονται ακόμα και με βραδινό φόρεμα!

Τί συμβαίνει με τα πλαστικά σαμπό και πέδιλα Crocs που οι περισσότεροι συνδέουμε με την ανεμελιά της παραλίας;

Τα γνωστά υποδήματα με τις τρυπούλες, που αποπνέουν χιούμορ και παιδικότητα, εξελίσσονται αργά και μεθοδικά σε fashion must- αν θυμάστε τα φορούσε για καιρό συνεχώς ο Τζάστιν Μπίμπερ, ενέπνευσαν Gucci shoes και εμφανίστηκαν ακόμα και στο χαλί των Oscars μέσω του μαέστρου Questlove σε χρυσό- αλλά η καινούρια τους μορφή μόλις ξεσήκωσε τις διεθνείς εκδόσεις της Vogue.  

Η «βίβλος» της μόδας γράφει για τολμηρή σχεδιαστική γραμμή, δυναμική chic & comfortable και κυριαρχία στην κοινότητα των fashionistas. Αφορμή η σειρά Mega Crush στην οποία τα Crogs εμφανίζονται ακόμα πιο ογκώδη, με σόλα σαν κύμα, ενώ διακοσμούνται με τα πρόσθετα clips Jibbitz, όπως επιθυμεί ο καθένας. Μάλιστα το περιοδικό προχωράει σε ένα αναπάντεχο styling αποδεικνύοντας πως μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις. Με μια μακριά, trendy τζιν φούστα ή χαλαρό floral παντελόνι σε βόλτα στην πόλη, με total Barbicore σύνολο σε έντονο φούξια, αλλά ακόμα και με ένα καλοραμμένο κοστούμι ανανεώνοντας το office look ή ένα σατινέ slip dress για νυχτερινή έξοδο.

Τα συνδυάζει με καλτσάκια με φρου- φρου ή χρωματιστά καλσόν για την άνοιξη, πριν τα υιοθετήσουμε με γυμνά πόδια το καλοκαίρι. Η καινούρια collection σε bright colors κερδίζει το ενδιαφέρον από τα κλασικά σχέδια που γνωρίζουμε με τον κλασικό πάτο ή την απλή πλατφόρμα. Είναι άλλωστε φτιαγμένα και στολισμένα για να «κλέψουν την παράσταση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View