Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Νίκος Αλιάγας φωτογράφισε και στηρίζει τον Victor Vernicos: «Είμαστε μαζί σου παλικάρι»

Ο Νίκος Αλιάγας φωτογράφισε και στηρίζει...

Στο δρόμο για τη φετινή Γιουροβίζιον - Μάλιστα ο λαμπερός παρουσιαστής αποκάλυψε πως ξέρει τον Βίκτωρα από παιδί, όταν αυτός και οι αδελφές του έπαιζαν με τα παιδιά του

Πλησιάζει η φετινή Eurovision που θα φιλοξενηθεί όπως είναι γνωστό στο Λίβερπουλ της Μεγάλης Βρετανίας. Ο νέος σε ηλικία εκπρόσωπος της Ελλάδας, ο ταλαντούχος Victor Vernicos βρήκε έναν θερμό συμπαραστάτη στην προσπάθεια του να κάνει γνωστό το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί στη Γιουροβίζιον, και δεν είναι άλλος από τον διάσημο και αγαπητό δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιαστή στη Γαλλία, τον Μεσολογγίτη στην καταγωγή Νίκο Αλιάγα.

Ο λαμπερός Έλληνας παρουσιαστής που κάνει επιτυχημένη τηλεοπτική καριέρα στη Γαλλία, ασχολείται εδώ και χρόνια και με τη φωτογραφία και τώρα όχι μόνο φωτογράφισε τον Victor Vernicos τον τραγουδιστή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2023, αλλά επίσης αποκάλυψε πως οι δυο τους γνωρίζονται ενώ του ευχήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, «Είμαστε μαζί σου παλικάρι».

Σε πρόσφατη λοιπόν ανάρτηση του Νίκου Αλιάγα στο Instagram, όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, υπήρχε μία υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία – πορτρέτο που τράβηξε ο Αλιάγας στον Victor Vernikos, τον μόλις 16χρονο καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision (9, 11 και 13/5/2023) με το κομμάτι - μπαλάντα “What they say”. Μάλιστα στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο παρουσιαστής αποκάλυψε την γνωριμία του με τον νεαρό τραγουδιστή. «Ο Victor Vernicos στον φακό μου. Μόλις 16 ετών, ο Victor, στιχουργός, συνθέτης και ερμηνευτής, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον επερχόμενο διαγωνισμό της Εurovision. Τον ξέρω από παιδί, όταν αυτός και οι αδελφές του έπαιζαν με τα παιδιά μου.

Ο Victor είναι ένας χαρισματικός αυτοδίδακτος μουσικός, με Δανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα θα τραγουδήσει #whattheysay. Έχει στυλ, φωνή, έμπνευση και look που μοιάζει στον @cillianmurphyofficiall (σ.σ. τον πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς «Peaky Blinders»).

Να σου πάνε όλα καλά Βίκτωρα, έχεις ταλέντο, είσαι αυτοδημιούργητος και βρίσκεσαι σήμερα εκεί που είσαι επειδή έχεις άστρο και επειδή το αξίζεις… Προχώρα ψηλά το κεφάλι, είμαστε μαζί σου παλικάρι», έγραψε με πολύ εγκάρδια λόγια και ενθουσιασμό ο Νίκος Αλιάγας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

*Ο Βίκτωρας Βερνίκος έχει γεννηθεί στο Μαρούσι στην Αθήνα και μεγάλωσε ακούγοντας όλα τα είδη μουσικής. Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου όταν ήταν μόλις 4 ετών, μαθήματα φωνητικής όταν ήταν 8 ετών και μαθήματα κιθάρας στα 10 του. Άρχισε να γράφει τη δική του μουσική γύρω στα 11. Αυτή τη στιγμή σπουδάζει μουσική τεχνολογία και είναι ο νεότερος εκπρόσωπος που έστειλε ποτέ η Ελλάδα στην Eurovision από το 1974 που συμμετέχει.

Έχει γράψει μόνος του το τραγούδι για την Eurovision 2023, με τίτλο «What They Say». Είναι ένα τραγούδι που έγραψε μετά από μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του, και ως εκ τούτου σημαίνει πολλά για εκείνον. «Το τραγούδι μου είναι ένα τραγούδι για μια πολύ αληθινή εμπειρία που βίωσα. Μια εμπειρία για την οποία πάντοτε ήθελα να γράψω» ανέφερε ο Βίκτωρας μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αυτή τη στιγμή o νεαρός τραγουδιστής κάνει πρόβες για τη σκηνική του παρουσία στη Eurovision, την οποία έχει αναλάβει ο χορογράφος Κωνσταντίνος Ρήγος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight