Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αναστάτωση με τον 33χρονο Αφροαμερικανό ηθοποιό Τζόναθαν Μέιτζορς - Συνελήφθη στο Μανχάταν για ενδοοικογενειακή βία

Αναστάτωση με τον 33χρονο Αφροαμερικανό ...

Ο γνωστός και μυώδης ηθοποιός πρωταγωνιστεί αυτό τον καιρό σε 2 μεγάλες εμπορικές επιτυχίες το «Ant-Man και Wasp: Κβαντομάνια» & το "Creed III" που παίζεται και στις Πατρινές αίθουσες

Συνελήφθη το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 στο Μανχάταν στη Ν. Υόρκη κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία ο 33χρονος Αφροαμερικανός ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς - Jonathan Majors με τη δικηγόρο του ηθοποιού να υποστηρίζει πως ο Μέιτζορς είναι «εντελώς αθώος».

Ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς που αυτό το διάστημα είναι επαγγελματικά στα πολύ πάνω του καθώς πρωταγωνιστεί σε δύο εμπορικές κινηματογραφικές επιτυχίες, την ταινία «Κριντ ΙΙΙ» του Μάικλ Μπι Τζόρνταν που προβάλλεται και στην Πάτρα αυτές τις μέρες και το φιλμ «Ant-Man και Wasp: Κβαντομάνια» της Marvel όπου κρατά τον ρόλο του κακού Κανγκ, συνελήφθη όπως έγινε γνωστό (η είδηση ήταν από τις βασικές και στο BBC) το περασμένο Σάββατο στη Νέα Υόρκη έπειτα από καταγγελίες ενδοοικογενειακής βίας που έγιναν σε βάρος του, μετά από διαμάχη με μια 30χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με δήλωση της στην αστυνομία της Νέας Υόρκης, η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με «μικρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό».

Ένας εκπρόσωπος του Τζόναθαν Μέιτζορς σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αρνήθηκε τις κατηγορίες. «Δεν έχει κάνει τίποτα κακό», είπε ο εκπρόσωπος του σε δήλωση στο Variety. «Ανυπομονούμε να ξεκαθαρίσουμε το όνομά του».

«Από προκαταρκτική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ένας 33χρονος άνδρας ενεπλάκη σε ενδοοικογενειακή διαμάχη με μια 30χρονη γυναίκα», ανακοίνωσε η αστυνομία. «Το θύμα ενημέρωσε την αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση. Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό κράτηση τον 33χρονο χωρίς να προκληθεί επεισόδιο. Το θύμα έφερε ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής σε σταθερή κατάσταση».

Η δήλωση της αστυνομίας απαριθμούσε πολλές πιθανές κατηγορίες: «στραγγαλισμός», «επίθεση» και «παρενόχληση».

Η δικηγόρος υπεράσπισης του Τζόναθαν Μέιτζορς λέει ότι ο ηθοποιός είναι «εντελώς αθώος» μετά την σύλληψή του το Σάββατο στο Μανχάταν. «Ο Τζόναθαν Μέιτζορς είναι εντελώς αθώος και είναι αποδεδειγμένα θύμα του καβγάς με την γυναίκα που γνωρίζει. Συγκεντρώνουμε τα στοιχεία γρήγορα και θα τα παρουσιάσουμε στον Εισαγγελέα με την προσδοκία ότι όλες οι κατηγορίες θα αποσυρθούν άμεσα», είπε χαρακτηριστικά η συνήγορός του Πρίγια Τσόντρι. Η Τσόντρι πρόσθεσε ακόμα ότι υπάρχουν βίντεο από το όχημα όπου έλαβε χώρα το υποτιθέμενο περιστατικό, μαρτυρίες από τον οδηγό και τους θεατές και δύο γραπτές δηλώσεις από τη γυναίκα που αποκηρύσσει τους ισχυρισμούς.

Ωστόσο όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά ο αντίχτυπος πλέον είναι άμεσος. Όπως διαβάσαμε στο flix.gr, ο στρατός των ΗΠΑ απέσυρε αμέσως τις διαφημίσεις με τον Τζόναθαν Μέιτζορς από την καμπάνια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων «Be All You Can Be» μετά τη σύλληψη του ηθοποιού το Σάββατο, με το στούντιο της Marvel πάντως να μην έχει προβεί ακόμα σε δηλώσεις ή κάποιες κινήσεις.

Η ταινία πάντως «Creed III» «σκίζει» εμπορικά και ήδη κοντά σε 4 εβδομάδες προβολής προσεγγίζει παγκοσμίως σε εισπράξεις τα 250 εκατ. δολάρια.

Ο Τζόναθαν Μέιτζορς σε σκηνή του "C...

Ο Τζόναθαν Μέιτζορς σε σκηνή του "Creed III".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight