Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Άνοιξαν παραλιακά μαγαζιά- Τα…. λάστιχα στα Βραχνέικα

Πάτρα: Άνοιξαν παραλιακά μαγαζιά- Τα…. λ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ρίο και Βραχνέικα είναι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες πρώτα σε προτίμηση

Νότες καλοκαιριού είχε το Σαβατοκύριακο στην Πάτρα καθώς με την αργία της 25ης Μαρτίου και με σύμμαχο τον καλό καιρό πολλά μαγαζιά άνοιξαν.

Ρίο και Βραχνέικα είναι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες πόλος έλξης, ωστόσο οι επιχειρηματίες  στα Βραχνέικα ανησυχούν λόγω των έργων στην περιοχή. Μέχρι τώρα ο Δήμος δεν έχει δώσει λύση και φοβούνται ότι θα χάσουν άλλη μια χρονιά.  

Όπως αναφέρει Αντιπρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, κ. Γιώργος Κούλης, «Το πρώτο Σαββατοκύριακο σε Βραχνέικα και Ρίο, και γενικότερα στην περιφέρεια, ήταν καλό. Ο καιρός βοήθησε πολύ σε αυτό. Ωστόσο στα Βραχνέικα δημιουργούνται προβλήματα από τα έργα που εκτελούνται εκεί. Τις επόμενες μέρες θα γίνει συνάντηση στο δημαρχείο για να προταθεί λύση για την πιο ομαλή  λειτουργία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Οι επιχειρηματίες ζητούν να σταματήσουν οι εργασίες για την καλοκαιρινή περίοδο και να γίνει ασφαλτόστρωση. Στο Ρίο δεν έχουν ανοίξει πολλά μαγαζιά όμως όσα άνοιξαν είχαν κίνηση. Θεωρώ ότι όλα θα ανοίξουν προς το Πάσχα. Είναι κάτι που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον καιρό. Από νέους χώρους φαίνεται ότι δε θα έχουμε πολλούς, αυτή είναι η εικόνα μέχρι τώρα.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Θάνος Παπανικολόπουλος που διατηρεί κατάστημα στα Βραχνέικα, «αρκετά μαγαζιά στα Βραχνέικα άνοιξαν το Σάββατο 25 Μαρτίου όμως η κατάσταση λόγω των ‘έργων ήταν απελπιστική. Όλοι είχαν έναν εργαζόμενο με ένα λάστιχο στο χέρι να καταβρέχει το δρόμο καθώς υπάρχει πάρα πολύ σκόνη.

Ξεκίνησαν και τα έργα στα Ροίτικα όπου κι εκεί επικρατεί χαμός, με λακούβεςς κ.λπ.

Κάνουμε έκκληση στο δήμαρχο να λύσει το πρόβλημα με την άσφαλτο άμεσα. Ο κόσμος δε μπορεί ούτε να φάει ούτε να πιει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δεν μπορεί ούτε να περπατήσει κανείς.  Στο κεντρικό Μονοδένδρι άνοιξαν σχεδόν όλα τα μαγαζιά. Σ τα Βραχνέικα δεν έχουν ανοίξει ακόμα όλα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις