Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Οι ταινίες που προβάλλονται στα Options Cinemas από 23 έως και 29 Μαρτίου 2023

Πάτρα: Οι ταινίες που προβάλλονται στα O...

Στα καινούρια φιλμ συγκαταλέγονται το "John Wick: Κεφάλαιο 4" με τον γοητευτικό σταρ Κιάνου Ριβς και η ελληνική κωμωδία "Στο Τέλος ξυρίζουν το Γαμπρό" με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 23 Μαρτίου έως και την προσεχή Τετάρτη 29/3/2023 θα προβάλλονται στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 7 στις 16.00 μόνο την Παρασκευή 24/3,

Αίθουσα 5 στις 19.00 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 20.00 καθημερινά,

Αίθουσα 4 στις 21.00 καθημερινά,

Αίθουσα 1 στις 22.00 μόνο τη Δευτέρα,

Αίθουσα 3 στις 22.00 καθημερινά πλην Δευτέρας,

Αίθουσα 2 στις 23.00 καθημερινά

"John Wick: Κεφάλαιο 4"

Το τέταρτο (4ο) μέρος του επιτυχημένου action θρίλερ franchise με τις «ανεπανάληπτες» μονομαχίες, επαναφέρει τον σταρ Κιάνου Ριβς στα καλύτερά του: σκληρή δράση, εντυπωσιακή κινηματογράφηση και έναν άντρα που αναζητά διέξοδο.

Η σκηνοθεσία είναι του Chad Stahelski.

Σενάριο: Shay Hatten, Michael Finch & Derek Kolstad.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες, και οι Rina Sawayama, Ian McShane, Scott Adkins, Clancy Brown, Marko Zaror.

Διάρκεια: 169 λεπτά.

Ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Η ταινία αναμένεται να πάει καλά εμπορικά καθώς οι προηγούμενες ταινίες της σειράς έχουν πλέον δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό. Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες, τα 3 πρώτα φιλμ "John Wick" βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις του ελληνικού Netflix!

Aίθουσα 8 στις 18.20, στις 20.20 και στις 22.30 καθημερινά

"Στο Τέλος ξυρίζουν τον Γαμπρό"

Μαύρη κωμωδία ελληνικής παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη και σενάριο Βαγγέλη Δουκουτσέλη.

Η απόφαση της Πόπης να παντρευτεί έναν νεότερο άντρα Γεωργιανής καταγωγής αναστατώνει την μικρή κοινωνία ενός χωριού στην Κω. Τα παιδιά της, η αδερφή της και οι εκκεντρικοί συγχωριανοί δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια, βάζοντας σκοπό να αποτρέψουν τον γάμο, ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσουν στα άκρα.

Ένα κυνήγι θησαυρού.

Ποιος θα ζήσει; Ποιος θα πεθάνει; Ποιος θα πάρει τα λεφτά; Ο γάμος θα γίνει τελικά;

Οι Χαρακτήρες της ταινίας

Ο Αρτέμης (στο ρόλο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης)

Όλο το νησί τρέμει τον Αρτέμη. Ζιγκολό τον ανεβάζουν, προικοθήρα τον κατεβάζουν. Κι όλα αυτά γιατί; Επειδή ερωτεύτηκε την Πόπη. Ίσως και την τεράστια περιουσία της. Άραγε, θέλουν να τον παντρέψουν ή να τον ξεπαστρέψουν; Το μόνο σίγουρο είναι πως στην Κω, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.

Η Πόπη (Ελένη Καστάνη)

Από μικρή μένει στην Κω και έχει ερωτευτεί αθεράπευτα τον γοητευτικό Αρτέμη. Θέλει να τον παντρευτεί κι ας την μισήσει όλο το νησί.

Η αδερφή (Σοφία Βογιατζάκη)

Αθυρόστομη και νευρική, η αδερφή της νύφης είναι αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Δεν θα δώσει την αδερφή της στον αχαΐρευτο προικοθήρα που έχει βάλει στο μάτι την περιουσία της. Θα τον σκοτώσει!

Ο κουμπάρος (Λευτέρης Ελευθερίου)

Να ζήσει η νύφη κι ο γαμπρός… ή έστω η νύφη γιατί ο γαμπρός δεν φαίνεται να έχει πολύ μέλλον! Ο κουμπάρος έχει ένα επτασφράγιστο μυστικό κι ένα κρίσιμο δίλημμα: Να σώσει ή να σκοτώσει αυτόν τον όμορφο μάγκα που λιγουρεύεται;

Η κολλητού του γιου (στο ρόλο η Κατερίνα Στικούδη)

Η «βιτρίνα» του γκέι γιου της νύφης είναι ερωτευμένη με άλλον, αλλά εκείνος δεν χαμπαριάζει τίποτα. Όλοι την φωνάζουν «κορμάρα» κι εκείνος περνάει χρόνο με άλλη. Κοντεύει να την τρελάνει και δεν ξέρει τι να κάνει. Να τον δηλητηριάσει, να τον ψεκάσει ή μήπως το κεφάλι να του σπάσει;

O αλκοολικός (Τάσος Παλαντζίδης)

Μεγάλη του αδυναμία οι μπύρες, μόνο που σαν τις πίνει γίνεται στουπί. Όλο το νησί νομίζει πως είναι μεθυσμένος διαρκώς, αλλά εκείνος ακούει όλα τους τα μυστικά και γνωρίζει πολύ καλά πως στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.

Διάρκεια: 93 λεπτά.

Διανομή: THE FILM GROUP

Αίθουσα 4 στις 16.00 μόνο από Παρασκευή έως Κυριακή,

Αίθουσα 2 στις 16.50 μόνο από Παρασκευή έως Κυριακή,

Αίθουσα 4 στις 17.40 μόνο από Παρασκευή έως Κυριακή και στις 19.20 καθημερινά,

Αίθουσα 1 στις 18.10 μόνο τη Δευτέρα,

Αίθουσα 3 στις 18.10 καθημερινά πλην Δευτέρας

«Τα Αβγά και τα Πασχάλια – Rabbit Academy»

Φιλμ κινουμένων σχεδίων, βασισμένο σε ένα κλασικό Γερμανικό παιδικό βιβλίο που μιλάει για τη δύναμη της φιλίας, του ομαδικού πνεύματος, της πίστης και του θάρρους.

Η ταινία μάλιστα συμμετείχε στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βερολίνου στο τμήμα Generation K-Plus, ενώ βραβεύτηκε στα Φεστιβάλ Μονάχου και Ζυρίχης με το Βραβείο Καλύτερης Παιδικής Ταινίας.

Σενάριο: Κάτια Γκρούμπελ

Σκηνοθεσία: Ούτε φον Μούνχαου-Πολ.

Στην μεταγλωττισμένη κόπια στα ελληνικά ακούγονται οι: Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Βασιλική Σούτη, Κωνσταντίνος Δαρλάσης, Σταύρος Σιούλης, Ζερόμ Καλουτά, Τζίνη Παπαδοπούλου, Στεφανία Φιλιάδη, Δημήτρης Παπαδάτος, Κωνσταντίνος Καϊκής, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Βούλα Κώστα, Νέστωρ Κοψιδάς, Αριάδνη Νικολάτου, Δανάη Νικολάτου, Κωνσταντίνος Νάνος.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Άννε Χόφμαν

Σχεδιασμός χαρακτήρων: Γκερλίντε Γκόμπελμαν

Διάρκεια: 76 λεπτά

Μία ξεκαρδιστική περιπέτεια με ήρωες απίθανα κουνελάκια και αντιήρωες μία συμμορία από πονηρές αλεπούδες με αρχηγό έναν ύπουλο υποκινητή… ένα σκανταλιάρικο κουνέλι!

Μία διασκεδαστική ταινία κινουμένων σχεδίων Γερμανικής παραγωγής 2022 για τη σημασία της φιλίας και της συνεργασίας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι ένα κουνελάκι πρέπει να συνεργαστεί με ένα αλεπουδάκι!

Σύνοψη

Η Σχολή των Κουνελιών ετοιμάζεται να σημάνει συναγερμό: Ο Λίο, το πονηρό κουνέλι της πόλης, θέλει να εξαλείψει το Πάσχα δια παντός. Συνωμοτεί με τις ύπουλες αλεπούδες και σχεδιάζει να καταστρέψει όλα τα πασχαλινά αβγά.

Θα καταφέρουν τα κουνέλια του Πάσχα, Μαξ και Έμμυ, μαζί με τους φίλους τους να τον εμποδίσουν; Με τη βοήθεια της σοφής δασκάλας τους, της κυρίας Ερμιόνης, οι ήρωές μας πρέπει να κατακτήσουν μια μυστηριώδη τεχνική μάχης και να μάθουν τι σημαίνει να εμπιστεύεσαι κάποιον – ακόμα και μια αλεπού.

Αίθουσα 1 στις 19.50 μόνο τη Δευτέρα,

Αίθουσα 3 στις 19.50 καθημερινά εκτός Δευτέρας

“Ο Άντρας των Ονείρων μου - Ich Bin Dein Mensch / I'm Your Man”

Δραματική κομεντί Γερμανικής παραγωγής 2021.

Διάρκεια: 108 λεπτά.

Μια επιστήμονας δέχεται απρόθυμα να πάρει μέρος σε ένα πείραμα. Για τρεις εβδομάδες θα πρέπει να συγκατοικήσει με τον Τομ, ένα ανθρωποειδές ρομπότ το οποίο είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί κάθε της ανάγκη, και να αξιολογήσει τις «επιδόσεις» του.

Σκηνοθεσία: Μαρία Σράντερ

Με τους: Σάντρα Χίλερ, Μάρεν Έγκερτ, Νταν Στίβενς.

Βραβείο γυναικείας ερμηνείας στο Διεθνές Φεστιβάλ Βερολίνου για μια συνολικά προβλέψιμη, αλλά διακριτικά καυστική και συναισθηματικά ώριμη κομεντί πάνω στην ανθρώπινη επικοινωνία, τη μάχη των δύο φύλων και την τεχνητή νοημοσύνη, έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα.

Διανομή από StraDa Films.

Aίθουσα 5 στις 22.15 μόνο την Τετάρτη

"Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba-Τo The Swordsmith Village"

Περιπέτεια δράσης Αnime, σε σκηνοθεσία Haruo Sotozaki

Διάρκεια: 110 λεπτά

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται κανονικά από την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Χώρα παραγωγής: Ιαπωνία.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Όταν η οικογένειά του σκοτώνεται από έναν δαίμονα, ο Tanjiro Kamado θα ενταχθεί στους Δαίμονες Ανώτατης Βαθμίδας για να επαναφέρει την αδερφή του στην ανθρώπινη μορφή της.

 

Αίθουσα 5 στις 22.15 μόνο το Σάββατο και την Κυριακή

“Dungeons & Dragons: Εντιμότητα μεταξύ Κλεφτών»

Περιπέτεια φαντασίας Αμερικανικής παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία John Daley, Jonathan Goldstein.

Σενάριο: Michael Gilio & John Francis Daley

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Hugh Grant, Rege-Jean Page, Sophia Lillis, Jason Wong, Daisy Head, Justice Smith.

Διάρκεια: 134 λεπτά

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα & θα ξεκινήσει να προβάλλεται κανονικά στις αίθουσες από την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ένας γοητευτικός κλέφτης και μια ομάδα τυχοδιωκτών οργανώνουν μια επική ληστεία για την απόκτηση ενός χαμένου κειμηλίου, αλλά τα σχέδια τους θα στραβώσουν επικίνδυνα, όταν συγκρουσθούν με τα λάθος άτομα. Η ταινία «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών» ζωντανεύει τον πλούσιο κόσμο και το πνεύμα του θρυλικού παιχνιδιού ρόλων σε μια ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση κινηματογραφική περιπέτεια.

 

Aίθουσα 7 στις 19.10 καθημερινά εκτός σαββατοκύριακου

"The Whale - Η Φάλαινα"

Eξαιρετική και θεατρικών αποχρώσεων δραματική ταινία που είχε συμμετάσχει στο Διαγωνιστικό Τμήμα του 79ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας.

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι (“Μαύρος Κύκνος”, “Μητέρα”, «Ρέκβιεμ για ένα όνειρο») επέστρεψε εντυπωσιακά αποσπώντας μία αξέχαστη ερμηνεία από τον πρωταγωνιστή της ταινίας του, Μπρένταν Φρέιζερ, ο οποίος είναι συγκινητικός και καθηλωτικός.

Ο Φρέιζερ ήταν υποψήφιος για την Χρυσή Σφαίρα α’ ανδρικού ρόλου σε δράμα ενώ στην 95η απονομή των βραβείων Όσκαρ την Κυριακή 12/3/2023 τιμήθηκε πανάξια με το Όσκαρ καλύτερου α' ανδρικού ρόλου. Υποψήφια για Όσκαρ ήταν και η Χονγκ Τσάου στην κατηγορία του καλύτερου β' γυναικείου ρόλου ενώ η ταινία κέρδισε και το βραβείο Όσκαρ για το καλύτερο μακιγιάζ/κομμώσεις.

Το σενάριο έχει βασιστεί στο θεατρικό έργο του Σάμιουελ Ντ. Χάντερ.

Η Φάλαινα είναι ένα συγκινητικό, λυτρωτικό, ανθρωποκεντρικό δράμα με πρωταγωνιστή έναν αυτοκαταστροφικό παχύσαρκο άντρα που παλεύει να συμφιλιωθεί με την αποξενωμένη κόρη του και με τα λάθη του παρελθόντος.

Πλάι στον συγκλονιστικό και αγνώριστο από το μακιγιάζ, Μπρένταν Φρέιζερ, ο οποίος κέρδισε & το βραβείο Critics Choice Award καθώς και το βραβείο του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών - SAG, παίζουν η Σαμάνθα Μόρτον, η 20χρονη Σέιντι Σινκ (“Stranger Things”) και η Ταιλανδή Χονγκ Τσάου.

Διανομή από την Tanweer.

Διάρκεια: 1 ώρα και 57 λεπτά.

To φιλμ μέχρι στιγμής έχει κάνει παγκόσμιες εισπράξεις 43,8 εκατ. δολαρίων σύμφωνα με τον πίνακα του boxofficemojo.

Αίθουσα 1 στις 18.50 καθημερινά πλην Δευτέρας

«SHAZAM! Η Οργή των Θεών – Shazam! Fury of the Gods»

Πρόκειται για τη συνέχεια του 1ου, επιτυχημένου φιλμ «Shazam!» που βασίζεται σε χαρακτήρες της DC Comics.

H σκηνοθεσία είναι του David F. Sandberg.

Σενάριο: Henry Gayden, Chris Morgan & Bill Parker

Παίζουν οι ηθοποιοί: Zachary Levi, Grace Caroline Currey, Lucy Liu, Meagan Good, η βραβευμένη με Όσκαρ Helen Mirren, και οι Adam Brody, Marta Milans, Rachel Zegler, Jack Dylan Grazer, Djimon Hounsou, Asher Angel, Ross Butler.

Διάρκεια: 130 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Είδος ταινίας: Περιπέτεια φαντασίας

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στην ταινία “SHAZAM! Η Οργή των Θεών” συνεχίζεται η ιστορία του έφηβου Μπίλι Μπάτσον, ο οποίος χρησιμοποιώντας τη μαγική λέξη “SHAZAM” μεταμορφώνεται στο ενήλικο alter ego του, τον Shazam.

Διανομή από την Tanweer.

Οι εισπράξεις της ταινίας στο ξεκίνημα της έφατσαν παγκοσμίως τα 66 εκατ. δολάρια, νούμερο μικρότερο από το 1ο Shazam προ 4ετίας.

Στη χώρα μας το φιλμ έκοψε σε 101 αίθουσες, 9.067 εισιτήρια πανελλαδικά.

Αίθουσα 1 στις 23.40 καθημερινά πλην Δευτέρας

"65"

Περιπέτεια φαντασίας που μας πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω.

Μετά από μια καταστροφική συντριβή του διαστημόπλοιου του σε έναν αρχικά αγνώριστο πλανήτη, ο διαστημάνθρωπος Mils (στο ρόλο ο Adam Driver) ανακαλύπτει πολύ σύντομα ότι στην πραγματικότητα είναι εγκλωβισμένος στη Γη… 65 εκατομμύρια χρόνια πριν.  Έχοντας μόνο μια ευκαιρία να διασωθούν, ο Mils και μία ακόμη επιζήσασα, η Koa (Ariana Greenbalt), πρέπει να διασχίσουν αγνώριστα τοπία γεμάτα επικίνδυνα προϊστορικά πλάσματα σε έναν πρωτόγνωρο αγώνα επιβίωσης.

Σενάριο & Σκηνοθεσία: Scott Beck & Bryan Woods

Παραγωγή: Sam Raimi, Deborah Liebling, Zainab Azizi, Scott Beck, Bryan Woods.

Πρωταγωνιστούν οι: Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman.

Διάρκεια: 93 λεπτά.

Διανομή από την FEELGOOD.

Η ταινία σε περίπου 2 εβδομάδες προβολής έχει κάνει εισπράξεις 40 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως.

Στη χώρα μας στο ξεκίνημα της έκοψε σε 64 αίθουσες πανελλαδικά, 5.942 εισιτήρια σύμφωνα με τον πίνακα του flix.gr.

Aίθουσα 2 στις 20.30 καθημερινά,

Αίθουσα 7 στις 21.30 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 23.20 καθημερινά

“Scream VI”

Το “Scream VI” είναι η νέα ταινία (Paramount Pictures and Spyglass Media Group) του γνωστού franchise που ξεκίνησε με το 1ο Scream του Γουές Κρέιβεν το 1996.

ΣΥΝΟΨΗ

Σε συνέχεια των φόνων του Ghostface, οι τέσσερις επιζήσαντες αφήνουν  το Γούντσμπορο πίσω τους και ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο. Στο «Scream VI»  παίζουν οι : Μελίσα Μπαρέρα (“Sam Carpenter”), Τζάσμιν Σαβόυ Μπράουν (“Mindy Meeks-Martin”), Μέισον Γκούντινγκ (“Chad Meeks-Martin”), Τζένα Ορτέγκα  (“Tara Carpenter”), Χέιντεν Πανετιέρ (“Kirby Reed”) και η Κούρτνεϊ Κοξ (“Gale Weathers”) επιστρέφουν στους ρόλους τους της σειράς, μαζί με τους Τζακ Τσάμπιον, Χένρι Τζέρνι, Λιάνα Λιμπεράτο, Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ, Ντέβιν Νεκόντα, Τόνι Ρεβολόρι, Τζος Σεγκάρα και Σαμάρα Γουίβινγκ.

Σκηνοθεσία: Ματ Μπετινέλι-Όλπιν & Τάιλερ Τζίλετ

Σενάριο: Τζέιμς Βάντερμπιλτ του «Zodiac» και του «Truth» (με Κέιτ Μπλάνσετ και Ρόμπερτ Ρέντφορντ) και Γκάι Μπιούσικ.

Βασισμένο σε χαρακτήρες του Κέβιν Γουίλιαμσον

Παραγωγοί: Γουίλιαμ Σεράκ, Τζέιμς Βάντερμπιλτ, Πολ Νάινστιν.

Εκτελεστικοί παραγωγοί: Κέβιν Γουίλιαμσον, Γκάρι Μπάρμπερ, Peter Oillataguerre, Chad Villella, Courteney Cox, Ron Lynch, Cathy Konrad, Marianne Maddalena.

Διάρκεια: 123 λεπτά.

Το "Scream VI" σε 2 εβδομάδες προβολής έχει ξεπεράσει τα 118 εκατ. δολάρια παγκοσμίως. Στη χώρα μας τα έχει επίσης πάει καλά και έχει ήδη φτάσει τα 60.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 1 στις 21.15 καθημερινά πλην Δευτέρας

"Creed III"

H ταινία «Creed III» φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του 36χρονου Αφροαμερικανού ηθοποιού Michael B. Jordan, ο οποίος και πρωταγωνιστεί στον ρόλο του πυγμάχου Adonis Creed.

Σενάριο: Keenan Coogler & Zach Baylin.

Παίζουν επίσης οι ηθοποιοί: Tessa Thompson, Jonathan Majors, Wood Harris, Florian Munteanu, Selenis Leyva, Phylicia Rashad.

Διάρκεια: 116 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Είδος ταινίας: Δραματική περιπέτεια

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Διανομή από την Tanweer.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Αφού κυριάρχησε στον κόσμο της πυγμαχίας, ο Άντονις Κριντ ακμάζει τόσο στην καριέρα όσο και στην οικογενειακή του ζωή. Όταν ένας παιδικός φίλος και πρώην θαύμα της πυγμαχίας, ο Ντέμιαν (Τζόναθαν Μέιτζορς), επανεμφανίζεται μετά από μακρόχρονη ποινή στη φυλακή, είναι πρόθυμος να αποδείξει ότι αξίζει την σκηνή στο ρινγκ. Η αντιπαράθεση μεταξύ πρώην φίλων είναι κάτι περισσότερο από μια απλή διαμάχη. Για να διευθετήσει το σκορ, ο Άντονις πρέπει να βάλει το μέλλον του στη γραμμή για να πολεμήσει τον Ντέμιαν—έναν μαχητή που δεν έχει τίποτα να χάσει.

Η ταινία είναι sequel – συνέχεια του «Creed II» (2018), είναι το 3ο φιλμ του franchise “Creed” & συνολικά το 9ο φιλμ της κινηματογραφικής σειράς «Rocky» του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Η ταινία που παρακολουθείται με ενδιαφέρον και έχει & αρκετό συναίσθημα - σήμα κατατεθέν των ταινιών Ρόκι, σε 3 εβδομάδες προβολής, στο εγχώριο box office πλησιάζει τα 90.000 εισιτήρια, ενώ στο Αμερικάνικο box office βρίσκεται στα 129 εκατ. δολάρια συν ακόμη 96,3 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

*Στο "Creed III" που όπως μάθαμε, έχουν δει και πολλοί Πατρινοί μποξέρ, αθλητές, ο θρύλος Σιλβέστερ Σταλόνε είναι εκ των παραγωγών.

Αίθουσα 3 στις 16.20 μόνο Παρασκευή με Κυριακή,

Αίθουσα 1 στις 17.00 μόνο Πααρσκευή με Κυριακή,

Αίθουσα 2 στις 18.30 καθημερινά

"Μummies - Οι Μούμιες"

Παιδική ανιμέισον ταινία σε σκηνοθεσία: Χουάν Χεσούς Γκαρσία Γκαλότσα, Ισπανικής παραγωγής.

Σενάριο: Τζόρντι Γκαζούλ, Χαβιέ Λόπεζ Μπαρέιρα.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι: Πηνελόπη Σκαλκώτου, Βασίλης Παπαστάθης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιώτα Μηλίτση, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Τάσος Τζιβίσκος, Πέτρος Δαμουλής, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Μαριάνθη Σοντάκη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Αξιώτης, Ειρήνη Γκρέκα.

Μουσική: Φερνάρντο Βελάθκεθ.

Διανομή από την Tanweer.

Διάρκεια: 88 λεπτά.

Η Warner παρουσιάζει την περιπέτεια “Μούμιες”, μία ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων από τον ισπανό σκηνοθέτη Χουάν Χεσούς Γκαρσία Γκαλότσα. Στη γεμάτη μουσική και τραγούδι κωμωδία, τρεις μούμιες θα ταξιδέψουν από τα έγκατα της Αιγύπτου μέχρι το σύγχρονο Λονδίνο, για να ανακτήσουν ένα κλεμμένο δαχτυλίδι, αλλά και να έρθουν σε επαφή με έναν άγνωστο κόσμο, τον δικό μας σύγχρονο κόσμο.

Στο ελληνικό box office η ταινία έχει κόψει σε 2 εβδομάδες προβολής 27.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 6 στις 16.10 μόνο Παρασκευή με Κυριακή

"Argonuts - Αργοναύτες: Η Οργή του Ποσειδώνα»

Φιλμ κινουμένων σχεδίων Γαλλικής παραγωγής 2022 σε σκηνοθεσία: David Alaux & Eric Tosti.

Σενάριο: David Alaux, Eric Tosti & Jean-François Tosti

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά όπου δανείζουν τις φωνές τους οι: Τζίνη Παπαδοπούλου, Σταύρος Σιούλης, Αλεξάνδρα Λέρτα, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Γιάννης Τσούτσιας, Βασίλης Μήλιος, Γιάννης Στεφόπουλος, Σοφία Παναηλίδου, Χρήστος Θάνος, Άγγελος Λιάγκος.

Διάρκεια: 95 λεπτά.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ζωή κυλάει ήρεμα στην Ιωλκό, το πανέμορφο και ακμάζον λιμάνι της αρχαίας Ελλάδας. Μέχρι που ο Ποσειδώνας οργίζεται και απειλεί να το εξαφανίσει. Ένα πανέξυπνο και περιπετειώδες νεαρό ποντίκι μαζί με τον γάτο που παίζει τον ρόλο του θετού του πατέρα σπεύδουν να βοηθήσουν τον γερασμένο πια Ιάσονα και τους Αργοναύτες στην αποστολή διάσωσης της πόλης. Η εκστρατεία αυτή θα τους οδηγήσει σε μέρη μακρινά, όπου ζουν μυθικά πλάσματα και μερικά από τα πιο επικίνδυνα τέρατα της μυθολογίας.

Η ευφάνταστη αυτή ταινία κινουμένων ταινία μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε με την Πάτι, ένα ευφυέστατο και περιπετειώδες θηλυκό ποντικάκι, και τον κολλητό της γάτο Σαμ στον μαγικό κόσμο της Αρχαίας Ελλάδας. Με συνοδοιπόρο τον τώρα πια ηλικιωμένο Ιάσονα, οι χαριτωμένοι ήρωες θα ζήσουν μία επική περιπέτεια αντιμέτωποι με τα πιο αλλόκοτα και επικίνδυνα πλάσματα της μυθολογίας. 

Μία ξεκαρδιστική και σπαρταριστή ταινία για όλη την οικογένεια από τη θεότρελη ομάδα της «Ζουγκλοπαρέας» και της «Πριγκίπισσας Αλάνι».

Στη χώρα μας η ταινία έχει κόψει σε 4 εβδομάδες προβολής 35.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 8 στις 16.20 μόνο Παρασκευή με Κυριακή,

Αίθουσα 6 στις 18.00 καθημερινά

"Puss in Boots 2: The Last Wish - Ο Παπουτσωμένος Γάτος: H Τελευταία Επιθυμία»

Η DreamWorks Animation παρουσιάζει μια νέα περιπέτεια από το σύμπαν του Σρεκ, καθώς ο τολμηρός Παπουτσωμένος Γάτος, που ζει στην παρανομία, ανακαλύπτει ότι έχει πληρώσει το βαρύ τίμημα για το πάθος του για κίνδυνο αλλά και την αδιαφορία του για ασφάλεια. Ο Γάτος έχει κάψει τις οκτώ από τις εννέα ζωές του, αν και στην πορεία έχασε το μέτρημα.

Η ανάγκη του να ανακτήσει αυτές τις ζωές θα στείλει τον Παπουτσωμένο Γάτο στην πιο μεγάλη του αναζήτηση. Ξεκινάει λοιπόν ένα επικό ταξίδι στο Μαύρο Δάσος για να βρει το μυθικό Αστέρι των Ευχών και να επαναφέρει τις χαμένες του ζωές. Αλλά με μόνο μία ζωή να του έχει απομείνει, ο Γάτος θα πρέπει να ταπεινωθεί και να ζητήσει βοήθεια από την πρώην σύντροφο και θανάσιμη εχθρό του, την Κίτι Ελαφροπατούσα! Στην προσπάθειά τους, ο Γάτος και η Κίτι θα έχουν τη βοήθεια (τόσα ήξεραν) από ένα φλύαρο, αμείλικτα χαρούμενο σκύλο, τον Πέρο. Μαζί, το τρίο των ηρώων μας θα πρέπει να είναι ένα βήμα μπροστά, από όσους τους καταδιώκουν!

Ο ξακουστός γάτος επιστρέφει, πιο… απελπισμένος από ποτέ, καθώς το πάθος του για περιπέτειες τον έχει φέρει στα όρια της μακροζωίας του. Πρόκειται για συνέχεια της πετυχημένης animation ταινίας του 2011 που γεννήθηκε μέσα από την παγκόσμια επιτυχία του Σρεκ.

To 1o “Puss in Boots” είχε κάνει εισπράξεις 555 εκατ. δολαρίων.

Με τη φωνή του Αντόνιο Μπαντέρας.

Σκηνοθεσία: Joel Crawford

Σενάριο: Paul Fisher.

Η ταινία διανομής Tulip προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Το φιλμ που ήταν υποψήφιο για το βραβείο Όσκαρ καλύτερου animation, έχει κάνει παγκόσμιες εισπράξεις 471 εκατ. δολαρίων.

 

Αίθουσα 5 στις 16.30 μόνο Παρασκευή με Κυριακή,

Αίθουσα 7 στις 19.10 μόνο το σαββατοκύριακο

«Αστερίξ και Οβελίξ: Στο Δρόμο για την Κίνα - Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu»

Με ένα all-star καστ και μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές στην ιστορία του ευρωπαϊκού κινηματογράφου, οι πολυαγαπημένοι Αστερίξ και Οβελίξ επέστρεψουν σε μια ακόμη εντυπωσιακή, ξεκαρδιστική περιπέτεια που μας πάει ένα ταξίδι στη μακρινή Κίνα!

Βρισκόμαστε στο έτος 50 π. Χ. Η αυτοκράτειρα της Κίνας μόλις φυλακίστηκε μετά από πραξικόπημα που υποκινήθηκε από έναν προδότη πρίγκιπα. Με τη βοήθεια ενός εμπόρου και του πιστού της σωματοφύλακα, η μοναχοκόρη της αυτοκράτειρας, πριγκίπισσα Σας-Γι, καταφέρνει να διαφύγει στη Γαλατία για να ζητήσει βοήθεια από -ποιους άλλους;- τους ξακουστούς πολεμιστές, Αστερίξ και Οβελίξ.

Οι δύο αχώριστοι ήρωές μας δέχονται ευχαρίστως να βοηθήσουν την πριγκίπισσα να σώσει τη μητέρα της και να ελευθερώσει τη χώρα της. Έτσι αρχίζουν ένα μεγάλο ταξίδι προς την Κίνα, όπου τους περιμένει μια τεράστια περιπέτεια. Όμως τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Καίσαρας και ο ισχυρός στρατός του, διψασμένοι για μια νέα κατάκτηση, αποφασίζουν να κατευθυνθούν κι αυτοί προς την Κίνα…

Διανομή από τη Rosebud.21 και την Spentzos Film.

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία ταινία με πρωταγωνιστές το θρυλικό δίδυμο (τους υποδύονταν οι Κριστιάν Κλαβιέ και Ζεράρ Ντεπαρντιέ), οι περιπέτειες του Αστερίξ ανανεώνονται με μια ολόφρεσκια ιστορία, την ορεξάτη σκηνοθετική ματιά του Γκιγιόμ Κανέ, κι ένα εντελώς καινούργιο καστ που περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ του γαλλικού σινεμά (Γκιγιόμ Κανέ, Ζιλ Λελούς, Βενσάν Κασέλ, Μαριόν Κοτιγιάρ στο ρόλο της βασίλισσας της Αιγύπτου, μεταξύ άλλων) αλλά και τον θρύλο των γηπέδων Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς!

Η σκηνοθεσία είναι του Γκιγιόμ Κανέ.

Σε 7 εβδομάδες προβολής στη χώρα μας η ταινία έχει ξεπεράσει τα 93.000 εισιτήρια.

Σκηνή από την Ελληνική κωμωδία "Στο...

Σκηνή από την Ελληνική κωμωδία "Στο Τέλος ξυρίζουν τον Γαμπρό" με την Ελένη Καστάνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture