Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το νέο πρόγραμμα προβολών στη 2η αίθουσα του Πάνθεον: Επαναπροβάλλεται έως την Κυριακή 26/3 η "Φάλαινα"

Το νέο πρόγραμμα προβολών στη 2η αίθουσα...

Στις 21.30 έως & την Κυριακή συνεχίζεται το "Ήσυχο Κορίτσι" ενώ από Δευτέρα 27/3 έως και Τετάρτη 29/3 θα γίνουν προβολές του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 23/3 έως και την Κυριακή 26/3, θα προβληθούν 2 ταινίες ενώ από τη Δευτέρα 27 έως και την Τετάρτη 29/3 θα γίνουν προβολές του 23ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα από την Πέμπτη 23 έως και την Κυριακή 26/3 στην προβολή των 19:30 επανέρχεται η συγκινητική ταινία «Η Φάλαινα – The Whale» σε σκηνοθεσία του Ντάρεν Αρονόφσκι που στην 95η απονομή των βραβείων Όσκαρ τιμήθηκε με 2 βραβεία Όσκαρ καλύτερου α’ ανδρικού ρόλου για την συγκλονιστική πραγματικά, ερμηνεία του Μπρένταν Φρέιζερ και καλύτερου μακιγιάζ.

Στην ταινία παίζουν και οι Χονγκ Τσάου (ήταν υποψήφια για το Όσκαρ β’ γυναικείου), Σέιντι Σινκ, Σαμάνθα Μόρτον, Τάι Σίμπκινς.

Διάρκεια: 117 λεπτά

Είδος ταινίας: Δράμα

Καταλληλότητα ταινίας: K15.

Περίληψη

Ένας ερημίτης καθηγητής αγγλικών που πάσχει από σοβαρή παχυσαρκία, προσπαθεί να συνδεθεί ξανά με την αποξενωμένη κόρη του, σε μία τελευταία απόπειρα να εξιλεωθεί.

Στην προβολή των 21:30 συνεχίζεται έως την Κυριακή 26/3 η ταινία από την Ιρλανδία «Το Ήσυχο Κορίτσι» που ήταν υποψήφια για το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης παραγωγής.

Διάρκεια: 94 λεπτά

Κατηγορία: Δράμα

Σκηνοθεσία: Κόλουμ Μπερέιντ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κάρι Κρόουλι, Άντριου Μπένετ, Κάθριν Κλιντς.

Λόγω της εγκυμοσύνης της μητέρας μιας φτωχής, πολυμελούς οικογένειας, η μικρή κόρη Κοτς, ένα πραγματικά ήσυχο κορίτσι, θα περάσει το καλοκαίρι με ανάδοχους γονείς. Χάρη στη φροντίδα τους, θα βρει σιγά σιγά τη φωνή της στο ειδυλλιακό σκηνικό της ιρλανδικής υπαίθρου. Ενώ όμως μεταξύ των μελών της νέας της οικογένειας υποτίθεται πως δεν υπάρχουν μυστικά, εκείνη θα ανακαλύψει ένα. Υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας – στα Βραβεία Όσκαρ 2023 / Υποψηφιότητα για BAFTA καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου – BAFTA 2023 / Επίσημη Συμμετοχή - Φεστιβάλ Βερολίνου 2022.

Στη φωτ. το πρόγραμμα προβολών του Φεστι...

Στη φωτ. το πρόγραμμα προβολών του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου που θα φιλοξενηθεί στη 2η αίθουσα του Πάνθεον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture