Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τον ερχόμενο Μάρτιο στις αίθουσες το «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα μεταξύ Κλεφτών» - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Τον ερχόμενο Μάρτιο στις αίθουσες το «Du...

Πρωταγωνιστούν ο 41χρονος Κρις Πάιν, η Μισέλ Ροντρίγκεζ και ο 34χρονος Βρετανός ηθοποιός Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ του «Bridgerton» & της ταινίας “The Gray Man”

To διαφημιστικό τρέιλερ της νέας περιπέτειας φαντασίας με τίτλο «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves – Εντιμότητα μεταξύ Κλεφτών» σε σκηνοθεσία των Jonathan Goldstein και John Francis Daley, δόθηκε στη δημοσιότητα. Η ταινία που έχει βασιστεί στο γνωστό παιχνίδι, Dungeons & Dragons, προγραμματίζεται να βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 3 Μαρτίου 2023 από το στούντιο της Paramount και την ίδια περίοδο αναμένεται και στη χώρα μας σε διανομή της Odeon.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ένας γοητευτικός κλέφτης και μια ομάδα τυχοδιωκτών οργανώνουν μια επική ληστεία για την απόκτηση ενός χαμένου κειμηλίου, αλλά τα σχέδια τους θα στραβώσουν επικίνδυνα, όταν συγκρουσθούν με τα λάθος άτομα. Η ταινία «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών» ζωντανεύει τον πλούσιο κόσμο και το πνεύμα του θρυλικού παιχνιδιού ρόλων σε μια ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση κινηματογραφική περιπέτεια.

Σκηνοθεσία:  Τζόναθαν Γκολντστάιν, Τζον Φράνσις Ντάλεϊ.

Πρωταγωνιστούν ο 41χρονος Κρις Πάιν, η Μισέλ Ροντρίγκεζ, ο 34χρονος Βρετανός ηθοποιός Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ, και οι Τζάστις Σμιθ, Σοφία Λίλις, Χιού Γκραντ.

Να προσθέσουμε πως ο Regé-Jean Page έγινε πασίγνωστος και αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από την δραματική σειρά εποχής του Netflix «Bridgerton» (2020) ενώ αυτή την περίοδο παίζει και στην περιπέτεια παραγωγής του Netflix, “The Gray Man” πλάι στους Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Έβανς.

Η ταινία όταν με το καλό βγει, την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture