Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο 78χρονος ηθοποιός Ντάνι ΝτεΒίτο επιστρέφει τον Οκτώβριο στο Μπρόντγουεϊ

Ο 78χρονος ηθοποιός Ντάνι ΝτεΒίτο επιστρ...

Θα πρωταγωνιστήσει στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ σε ένα νέο έργο της Τερέζα Ρέμπεκ με τίτλο «I Need That»

Ο αγαπητός μικροκαμωμένος Αμερικανός ηθοποιός Ντάνι ΝτεΒίτο - Danny DeVito θα επιστρέψει όπως διαβάσαμε, στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ τον ερχόμενο Οκτώβριο σε ένα νέο έργο της Τερέζα Ρέμπεκ με τίτλο «I Need That».

Ο 78χρονος σήμερα ηθοποιός που είχε ένα μικρό ρόλο στην Οσκαρική «Φωλιά του κούκου» το 1975 πλάι στον Τζακ Νίκολσον και στη συνέχεια έπαιξε στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Taxi», θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την κόρη του Λούσι και τον Ρέιμοντ Άντονι Τόμας σε μία παράσταση που η εταιρεία παραγωγής «Roundabout Theatre Company» την περιγράφει ως «μια βαθιά ανθρώπινη νέα κωμωδία».

Στο έργο ο Σαμ, που υποδύεται ο ΝτεΒίτο, δεν βγαίνει πολύ. Στην πραγματικότητα, δεν βγαίνει καθόλου έξω, επιλέγοντας αντ’ αυτού την ασφάλεια του σπιτιού του παρέα με τα πράγματά του - τα πολλά, πολλά πράγματα. Αλλά όταν έρχεται μια ειδοποίηση από την κυβέρνηση ότι πρέπει να καθαρίσει το σπίτι του ή να αντιμετωπίσει την έξωση, αναγκάζεται να ξεχωρίσει τι είναι σκουπίδια, τι είναι θησαυρός και αν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ των δύο.

Την παράσταση θα σκηνοθετήσει ο Μορίτζ φον Στουέλπναγκελ.

Ο ΝτεΒίτο που έχει ασχοληθεί και με την σκηνοθεσία όπως το 1989 που έκανε την μαύρη κωμωδία «Ο πόλεμος των Ρόουζ» με τον Μάικλ Ντάγκλας και την Κάθλιν Τέρνερ όπου έπαιζε και ο ίδιος, έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές επιτυχημένες Χολιγουντιανές ταινίες όπως στην κωμωδία «Δίδυμοι - Τwins» με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε σκηνοθεσία Αιβάν Ρέιτμαν το 1988 και «Ο Μπάτμαν επιστρέφει» του Τιμ Μπάρτον το 1992 όπου και έκανε τον καταχθόνιο Πιγκουίνο κλέβοντας σχεδόν την παράσταση από τον Μάικλ Κίτον και τη Μισέλ Φάιφερ.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στην επιτυχ...

Με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στην επιτυχημένη κωμωδία "Δίδυμοι".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight