Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Eπιστρέφει «ξαναγεννημένο» το show της Victoria’s Secret μετά από 4 χρόνια απουσίας

Eπιστρέφει «ξαναγεννημένο» το show της V...

Θα τιμήσει όλες τις γυναίκες σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, μακριά από σεξουαλικές παρενοχλήσεις και body shaming

Στο πλαίσιο του αναγκαίου rebranding της Victoria's Secret, ο CΕO του sexy glam label εσωρούχων Timothy Johnson ανακοίνωσε πως το περίφημο fashion show θα επιστρέψει μετά από 4 χρόνια απουσίας.

Πλέον η εταιρεία επιχειρεί να ξεχάσει το σκανδαλώδες παρελθόν μετά την εγκαθίδρυση της νέας ηγεσίας και την προώθηση του νέου οράματός της.

«Σήμερα, είμαστε περήφανοι να είμαστε μια διαφορετική εταιρεία, με νέα ομάδα και αποστολή να καλωσορίσουμε και να γιορτάσουμε όλες τις γυναίκες», ανέφερε μεταξύ άλλων η πρώτη ανακοίνωση  του αλλοτινού κολοσσού. Ηδη αναμένεται να λάβουν μέρος στο event ονόματα της queer και plus size κοινότητας της μόδας.

Θυμίζουμε πως η επίδειξη του 2019 ακυρώθηκε εξαιτίας της σύνδεσης του τότε επικεφαλής Les Wexner, με τον Jeffrey Epstein, ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλικές κακοποιήσεις και sex trafficking. Λίγο αργότερα, η εταιρεία δυσφημίστηκε όταν ένα ρεπορτάζ των New York Times κατηγόρησε το πρώην στέλεχος Ed Razek για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, bullying και δημιουργία μιας κουλτούρας μισογυνισμού. Ταυτόχρονα, ενημερωτικά μέσα και social media κατηγορούσαν το brand για ρατσισμό και body-shaming. Υπήρξαν και μοντέλα που αναφέρθηκαν σε βασανιστικές δίαιτες. 

Αλλωστε το φαντασμαγορικό show- φαντασίωση βασιζόταν σε εμφανίσεις καλλονών με εξωπραγματικά σωματικά προσόντα. Εχοντας αναδείξει ονόματα όπως Ζιζέλ, Χάιντι Κλουμ, Αντριάνα Λίμα, Αλεσάντρα Αμπρόζιο, Κάρλι Κλος, Ιζαμπέλ Γκουλάρντ, Μιράντα Κερ, Ρόζι Χάντιγκτον, Κάντις Σουανεπολ, Eλσα Χοσκ, αδελφές Χαντίντ κ.α. πρόβαλε πρότυπα ομορφιάς πολύ μακριά από τη μέση γυναίκα.
Καθιερώθηκε πάντως από το 1995 και πραγματοποίησε 23 επιδείξεις - πέρα από το 2004. Παράλληλα, από το 2001 την πασαρέλα λάμπρυναν και διάσημοι καλλιτεχνες όπως οι The Weeknd, Katy Perry, Maroon 5, Jay-Z, Kanye West, Taylor Swift, Harry Styles, Ariana Grande, Ed Sheeran, Rihanna, Justin Bieber, Bruno Mars, Destiny's Child, Usher και Justin Timberlake.

 

 Ειδήσεις τώρα

Οδοντωτός: "Φραγή" στις σχολικές εκδρομές λόγω φόβου μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Κοζίας

Τέμπη: Συγκλονίζει η Ελίνα που ήταν στο μοιραίο τρένο – «Δε ζούμε, απλά επιβιώνουμε»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View