Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Βουλιάζουν» και τα Καλάβρυτα- Στο 100% η πληρότητα το τριήμερο

«Βουλιάζουν» και τα Καλάβρυτα- Στο 100% ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Που κυμαίνονται οι τιμές

Μεγάλες είναι οι πληρότητες και στα ξενοδοχεία των Καλαβρύτων, για το τριήμερο του Καρναβαλιού.

«Οι πληρότητες φθάνουν το 100% στην περιοχή μας, ξεκινώντας από αύριο Παρασκευή μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα» επισημαίνει στο thebest.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων Κωνσταντίνος Δαφαλιάς.

«Για να βρει κάποιος επισκέπτης τώρα κατάλυμα ή ξενοδοχείο στην περιοχή είναι δύσκολο και αν βρεθεί κάποιο θα είναι από ακύρωση της τελευταίας στιγμής» συμπληρώνει.

Οι επισκέπτες, το τριήμερο, στα Καλάβρυτα, είναι κυρίως Αθηναίοι, που θα συνδυάσουν τις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού με το Χιονοδρομικό Κέντρο. «Ο κόσμος που έρχεται στην περιοχή μας, όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι πάρα πολύς και αυτό φαίνεται και από τα νούμερα ρεκόρ των επισκεπτών στο Χιονοδρομικό. Έτσι και το τριήμερο της Αποκριάς, είμαστε φουλ κυρίως με Αθηναίους που θα συνδυάσουν την Πάτρα δηλαδή πιθανόν να κατέβουν στη μεγάλη παρέλαση την Κυριακή με το Χιονοδρομικό».

Σε ό, τι αφορά, τις τιμές στα ξενοδοχεία και τα καταλύματα, τόσο στο κέντρο των Καλαβρύτων όσο και στις γύρω περιοχές, κυμαίνονται από 60 ευρώ έως και 160 ευρώ το δίκλινο. «Οι τιμές είναι καλές, όχι μονό τώρα αλλά και όλο το χρονικό διάστημα. Σίγουρα αλλάζουν με το τι προσφέρει ένα ξενοδοχείο αλλά δεν παύουν να θελκτικές για την τσέπη κάθε επισκέπτη» λέει ο κ. Δαφαλιάς.

Αναφερόμενος στο Χιονοδρομικό Κέντρο, «ελπίζουμε να κρατήσει το χιόνι τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του ερχόμενου μήνα. Οι τελευταίες ημέρες με την καλοκαιρία, δεν ευνόησαν στην ποιότητα του χιονιού και περιμένουμε πως θα εξελιχθεί».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις