Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Πατρινό Καρναβάλι: Ξενοδοχεία στην Πάτρα...

Πατρινό Καρναβάλι: Ξενοδοχεία στην Πάτρα τέλος- Τώρα ψάχνουν στα περίχωρα

Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Οι τιμές των καταλυμάτων

THE BEST CARNIVAL 2023
/

Υψηλές είναι πληρότητες στα ξενοδοχεία, τόσο στο κέντρο της Πάτρας, όσο και της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας, για το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού. Σε ό, τι αφορά το κέντρο της πόλης, τα ξενοδοχεία έχουν πληρότητα της τάξης του 100%.

Το γεγονός αυτό, στρέφει αρκετούς επισκέπτες προς τα ξενοδοχεία των περιοχών γύρω από την Πάτρα, από το Αίγιο μέχρι και την Κάτω Αχαΐα, δηλαδή  σε καταλύματα που βρίσκονται σε απόσταση 30 με 40 χιλιόμετρα από την Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Μιλώντας στο thebest.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αχαΐας, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, αναφέρει: «Όπως ήταν αναμενόμενο τα ξενοδοχεία στο κέντρο της Πάτρας έχουν υψηλές πληρότητες, γεγονός που οδηγεί τους επισκέπτες να αναζητήσουν καταλύματα και  στις γύρω περιοχές. Είμαστε δυο εβδομάδες πριν την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού και ήδη υπάρχει κινητικότητα στα ξενοδοχεία από το Αίγιο μέχρι και την Κάτω Αχαΐα. Περιμένουμε, ότι όσο πλησιάζουμε προς το τριήμερο και αφού δούμε πως θα είναι οι καιρικές συνθήκες, να έχουμε αύξηση στις πληρότητες και στα ξενοδοχεία γύρω από την Πάτρα. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι τα χρόνια προ- κορωνοϊού, αρκετοί επισκέπτες επέλεγαν και την Ναύπακτο για τη διαμονή τους». Αναφερόμενος στα ποσοστά πληρότητας, τόνισε ότι ακόμα δεν υπάρχει κάτι σταθερό και ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρχει πιο καθαρή εικόνα για το που θα φτάσει το τριήμερο.

Οι τιμές των ξενοδοχείων, βρίσκονται κοντά στις τιμές του 2019, με μια μικρή λογική αύξηση λόγω της γενικευμένης ακρίβειας που επικρατεί και εξαρτώνται από την κατηγορία του καταλύματος και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Σε γενικά πλαίσια, οι τιμές στα περιφερειακά ξενοδοχεία είναι κοντά στα 70 με 80 ευρώ το δίκλινο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr