Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

THE BEST CARNIVAL 2023

/

Καρναβάλι: «Χτυπάει» 90% και πάει για 100% η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Πάτρας- Και οργανωμένες εκδρομές

Καρναβάλι: «Χτυπάει» 90% και πάει για 10...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Αναμένεται κοσμοπλημμύρα άνευ προηγουμένου

Ζωηρό είναι το ενδιαφέρον των επισκεπτών στην Πάτρα, την περίοδο του καρναβαλιού και ιδιαίτερα το τελευταίο τριήμερο. Οι παρελάσεις το τελευταίο τριήμερο του Καρναβαλιού επιστρέφουν μετά από δυο χρόνια που δεν έγιναν λόγω της πανδημίας και μαζί τους επιστρέφουν και οι επισκέπτες, με την κίνηση που καταγράφεται, ειδικά στα ξενοδοχεία του κέντρου της Πάτρας, να είναι σε ιδιαίτερα αυξημένα επίπεδα και να αναμένεται κοσμοπλημμύρα άνευ προηγουμένου.

Οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της πόλης, «έχουν αρχίσει πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων» λέει στο thebest.gr ο πρόεδρος των ξενοδόχων Αχαΐας Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάτρας Ηλίας Μεντζελόπουλος, αναφέρει στο thebest.gr ότι ήδη η πληρότητα στα ξενοδοχεία της πόλης για το τριήμερο της Αποκριάς έχει φτάσει το 90% και σύντομα θα αγγίξει το 100%: «Η πληρότητα είναι πολύ μεγάλη, υπάρχουν κρατήσεις από όλη την επικράτεια, από Αθήνα και Βόρεια Ελλάδα μέχρι και από την Κύπρο. Υπάρχουν και μεμονωμένες κρατήσεις αλλά και από οργανωμένες εκδρομές, απ’ όλη τη χώρα». Σε ό, τι αφορά τις τιμές, ο κ. Μεντζελόπουλος, λέει ότι κυμαίνονται από 100 έως 150 ευρώ το δίκλινο, ανάλογα με την κατηγορία του ξενοδοχείου.

 «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο φέτος. Υπάρχει αισιοδοξία. Ο κόσμος ρωτάει, ενδιαφέρεται για τις τιμές και γίνονται και κρατήσεις. Η  νεολαία συνήθως μένει σε σπίτια ή σε διαμερίσματα τύπου airbnb που δυστυχώς πληθαίνουν την εποχή αυτή στην Πάτρα» αναφέρει ο κ. Διαμαντόπουλος και μας δίνει εικόνα για τις τιμές που κυμαίνονται τα καταλύματα «Οι τιμές είναι στα επίπεδα του 2019 με μια μικρή λογική αύξηση λόγω της γενικευμένης ακρίβειας που επικρατεί σε όλη την αγορά.  Οι τιμές εξαρτώνται από την κατηγορία του καταλύματος και τις υπηρεσίες που προσφέρει».   

Aξίζει να σημειωθεί ότι στην πλατφόρμα Airbnb ήδη εξαντλούνται τα καταλύματα  για το τριήμερο της αποκριάς στην Πάτρα και τις γύρω από αυτή περιοχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

The Best Carnival 2023