Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΟΛΕΙ

/

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Επεισόδια - Τέσσερις αστυνομικοί και δύο φίλαθλοι στο νοσοκομείο

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Επεισόδια - Τ...

Δακρυγόνα, αναμονή και οριστική αναβολή στο ευρωπαϊκό ντέρμπι

Αναβλήθηκε ο δεύτερος ημιτελικός στο Challenge Cup Ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που ήταν προγραμματισμένος για το βράδυ της Τετάρτης  και θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου με έναρξη στις 14:30, χωρίς την παρουσία θεατών στις εξέδρες του κλειστού στον Άγιο Θωμά.

 Περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στην αστυνομία και σε οπαδούς, έξω από το γήπεδο που χρησιμοποιούν ως έδρα σε Ελλάδα και Ευρώπη οι «πράσινοι. Συγκεκριμένα όλα έγιναν όταν οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Η αστυνομία τότε τους απώθησε με χημικά. Ένα από τα δακρυγόνα έσκασε στην είσοδο του κλειστού του Αμαρουσίου με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα επεισόδια 4 αστυνομικοί τραυματίστηκαν, o ένας πιο σοβαρά, και διακομίσθηκαν στο «401», καθώς και δύο οπαδοί που δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες στον «Ευαγγελισμό».

Κατά την διάρκεια της έντασης, ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο μέσα από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού έκανε την παραπάνω ανάρτηση γράφοντας: “Κάτι λάθος συμβαίνει εδώ. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήμασταν στο γήπεδο όταν πέταξαν εκτός δακρυγόνα. Τα μάτια μου, τα μάτια μας. Δεν μπορούμε καλά καλά να δούμε. Τα πρώτα 10-15 λεπτά ήταν φρικτός ο πόνος που είχα στα μάτια μου. Ο Θεός να ευλογεί τους παίκτες βόλεϊ του Ολυμπιακού. Αυτό είναι άθλημα, όχι πόλεμος”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports