Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η ταινία "Tar" με την Κέιτ Μπλάνσετ προσέλκυσε στην πρεμιέρα της 19.000 σινεφίλ

Η ταινία "Tar" με την Κέιτ Μπλ...

Προβάλλεται & στην Πάτρα σε Βέσο Μάρε και στο Πάνθεον - Συμπαθητικά πήγε και η νέα ταινία «Magic Mike: Ο Τελευταίος του Χορός» με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ και τη Σάλμα Χάγιεκ

Αναμφίβολα η ταινία που συζητήθηκε εκτενώς και τράβηξε το ενδιαφέρον των σινεφίλ το περασμένο 4ήμερο 9 με 12 Φεβρουαρίου 2023, είναι το «Tar» του Τοντ Φιλντ με την Κέιτ Μπλάνσετ ως μαέστρο ορχήστρας σε…κρίση.

Η ταινία που είναι υποψήφια για 6 βραβεία Όσκαρ, ανάμεσα τους και για καλύτερη ταινία και σκηνοθεσία έκοψε σχεδόν 19.000 εισιτήρια σε 75 αίθουσες πανελλαδικά και έχασε την 1η θέση του εγχώριου box office για λίγο. Στην Πάτρα η ιδιαίτερη ταινία που έχει διάρκεια δυόμιση ώρες και καλό είναι πηγαίνοντας να τη δείτε να είστε ξεκούραστοι, όπως συστήνεται, προβάλλεται στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Γούναρη και στη Βέσο Μάρε, στα Options Cinemas.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις του φιλμ μέχρι στιγμής είναι στα 13,5 εκατ. δολάρια.

Την πρωτιά κατέκτησε όπως και την περασμένη εβδομάδα το Γαλλικό φιλμ «Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο για την Κίνα» του Γκιγιόμ Κανέ, ξεπερνώντας συνολικά σε σχεδόν 2 εβδομάδες προβολής τα 50.000 εισιτήρια (50.047 για την ακρίβεια). Το περασμένο 4ήμερο έκοψε σε 167 αίθουσες πανελλαδικά, 20.571 εισιτήρια. Η ταινία παίζεται και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε.

Η Οσκαρική ταινία «Η Φάλαινα» του Ντάρεν Αρονόφσκι με τον Μπρένταν Φρέιζερ συνεχίζει να τραβά το ενδιαφέρον και ήδη σε 6 εβδομάδες προβολής σύμφωνα με τον πίνακα του flix.gr έχει φτάσει τα 106.427 εισιτήρια. Παίζεται ακόμα και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε.

Από τις νέες ταινίες που έκαναν πρεμιέρα μαζί με το «Tar», συμπαθητικά κινήθηκε το «Magic Mike: Ο Τελευταίος του Χορός» του Στίβεν Σόντεμπεργκ που έχει πολύ καλή «χημεία» μεταξύ του Τσάνινγκ Τέιτουμ και της σέξι Μεξικάνας Σάλμα Χάγιεκ – Πινό. Η δράση της νέας ταινίας εκτυλίσσεται σ’ ένα θέατρο στο Λονδίνο, τα χορευτικά και πάλι είναι εξαιρετικά, υπάρχει και χιούμορ και γενικά οι θεατές περνάνε καλά. Τον Τέιτουμ φιλοξενεί στο εξώφυλλο του νέου του τεύχους (Φεβρουαρίου) το περιοδικό Vanity Fair.

H ταινία λοιπόν «Magic Mike: Ο Τελευταίος του Χορός» που σημειωτέον έπιασε κορυφή στο Αμερικάνικο box office το περασμένο σαββατοκύριακο με εισπράξεις 8,2 εκατ. δολαρίων, έκοψε σε 54 αίθουσες πανελλαδικά, 5.155 εισιτήρια.

Τέλος η επανακυκλοφορία του «Τιτανικού» του Τζέιμς Κάμερον σε 3d με αφορμή την 25η επέτειο του από τον τότε θρίαμβο του στα ταμεία και στα Όσκαρ το 1998, (αρκετοί αναρωτιούνταν φτάνοντας στο γκισέ εισιτηρίων των Options Cinemas, πώς και επανακυκλοφόρησε η ταινία) δεν τα πήγε άσχημα.

Σε 26 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε το περασμένο 4ήμερο, 5.100 εισιτήρια και στις ΗΠΑ η θρυλική ταινία πλασαρίστηκε 3η με εισπράξεις 6,4 εκατ. δολαρίων συν ακόμη 15,9 εκατ. δολαρίων από τον υπόλοιπο κόσμο!

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture