Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

ΦΟΒΕΡΟ: Η 29η διεθνή κούπα της Ρεάλ Μαδρίτης (ΑΦΙΕΡΩΜΑ)

Κι αλλη κούπα

Κι αλλη κούπα

Δεν έχει προηγούμενο η συγκομιδή από κούπες

Στην επιστροφή της στη διοργάνωση μετά από τρία χρόνια, η Ρεάλ Μαδρίτης με μία άκρως επιβλητική εμφάνιση επιβλήθηκε με 5-3 της Αλ Χιλάλ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, που διεξήχθη στο στάδιο «Μπουλαΐ Αμπντάλα» του Ραμπάτ, και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου για 5η φορά σε ισάριθμες συμμετοχές της από το 2014 κι έπειτα (2014, 2016, 2017, 2018, 2022).

Η «βασίλισσα» είναι η πολυνίκης του θεσμού με 5 τίτλους, ακολουθεί η Μπαρτσελόνα με 3, ενώ από 2 έχουν οι Κορίνθιανς και Μπάγερν Μονάχου.

Μία φορά έχουν κατακτήσει το τρόπαιο οι Λίβερπουλ, Τσέλσι, Σάο Πάουλο, Ιντερνασιονάλ, Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ.

 

Η Ρεάλ, που έχει και δύο Διηπειρωτικά (η πρώτη φάση της διοργάνωσης) έφτασε τα 29 διεθνή τρόπαια στην ιστορία της και ξέφυγε κι άλλο από την Μπαρτσελόνα, καθώς προ ήταν η τρίτη συνεχόμενη, τους τελευταίους μήνες έχει πανηγυρίσει και το Τσάμπιονς Λιγκ και το Σούπερ Καπ Ευρώπη (οι Καταλανοί είναι στην 2η θέση με «μόλις» 21 κούπες).

Δείτε πιο κάτω, κατ' αποκλειστικότητα στο sportin.gr τη λίστα με όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν κατακτήσει έστω και ένα διεθνές τρόπαιο.

Ειδήσεις τώρα

Έχασε και "χάνεται" το Πάτραι * Ολα τα αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο "Τhe Voice" η πυγμάχος της ΠΓΕ Δήμητρα Κωνσταντοπούλου

Ένα πρότυπο Μητροπολιτικό Κέντρο Αθλητισμού στη Δυτική Ελλάδα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports