Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Βρετανοί stars και νέο logo στην πρώτη καμπάνια Burberry με επικεφαλής τον Daniel Lee

Βρετανοί stars και νέο logo στην πρώτη κ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στροφή για το label που είναι συνυφασμένο με το αγγλικό DNA και τα εμβληματικά καρό

Αλλάζει σελίδα η Burberry όπως διατυμπανίζει η πρώτη διαφημιστική καμπάνια με τον Daniel Lee στο τιμόνι. Ο αναμορφωτής designer της Bottega Veneta, άλλαξε πόστο και δίνει μια πρώτη γεύση από το όραμά του για το πιο διάσημο, καθαρόαιμο «βρετανικό» label.  Με το ρόλο του Chief Creative Officer θα παρουσιάσει την πρώτη του collection στις 20 Φεβρουαρίου στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και όλοι ψάχνουν πρόσκληση για το πολυαναμενόμενο show. 

Εντωμεταξύ ο οίκος έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη καμπάνια που επιμελήθηκε ο Lee έχοντας διαγράψει  όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις του στα social media. Ταυτόχρονα, αποκαλύφθηκε το νέο logo του οίκου που επιστρέφει στο Burberry μετά το "TB" που είχε καθιερώσει ο Tisci. Ξαναγυρίζει λοιπόν ο Έφιππος Ιππότης της Burberry. Το Equestrian Knight Device (EKD) διακρίνεται από έντονο συμβολισμό: ο ιππότης αντιπροσωπεύει την τιμή, η ασπίδα την προστασία και το δόρυ την αλλαγή. Στη σημαία που κουβαλά ο ιππότης ο οποίος φανγτάζει σαν  σφραγίδα σε λευκό ή έντονο μπλε, αναγράφεται η λατινική λέξη «Prorsum» που σημαίνει «μπροστά». Κατά τον οίκο, αυτή αποτελεί αναφορά στον προσανατολισμό της εταιρείας στα ταξίδια. Τα καρό και τυα trench coats παραμένουν βέβαια τεράστιο κομμάτι τους. 

Στην καμπάνια συμμετέχουν πολλά γνώριμα ταλέντα της Μεγάλης Βρετανίας, όπως οι μουσικοί καλλιτέχνες John Glacier, Shygirl και Skepta, η βετεράνος ηθοποιός Vanessa Redgrave, τα μοντέλα Lennon Gallagher και Liberty Ross, ο ποδοσφαιριστής Raheem Sterling, όπως και η ηθοποιός - μοντέλο Jun Ji-hyun, ως μια από τις ambassandors του οίκου. Η φωτογράφιση έγινε από τον Βρετανό φωτογράφο Tyrone Lebon και σ' αυτή εκτός από τα πρόσωπα πρωταγωνιστούν και εμβληματικά αξιοθέατα του Λονδίνου, όπως η πλατεία Trafalgar και η γέφυρα Albert Bridge. Λέτε να ξαναφορέσουμε φανατικά Burberry;

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View