Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Aνταμ Ντράιβερ: Sexy κένταυρος για τη Burberry, «τρελαίνει κόσμο» στο Twitter

Aνταμ Ντράιβερ: Sexy κένταυρος για τη Bu...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο star του House of Gucci λανσάρει το νέο, περιπετειώδες άρωμα της μεταμόρφωσης ως εκλεκτός του Riccardo Tisci

Έναν «άλλο» Ανταμ Ντράιβερ βλέπουμε στην καινούρια αρωματική καμπάνια του διάσημου βρετανικού οίκου Burberry. Ο 37χρονος αμερικανός ηθοποιός, που είναι πανύψηλος, «γραμμωμένος» και τελευταία έχει εισβάλει στην a- list του Χόλιγουντ με την εκλεκτική φιλμογραφία του, εμφανίζεται ημίγυμνος, με εφαρμοστό κολάν στο ηλιβασίλεμα, παρέα με ένα άλογο. Βουτάνε στο νερό και γίνονται ένα, οπότε ο star μεταμορφώνεται στη σύγχρονη εκδοχή του μυθικού κένταυρου. Το αισθησιακό φιλμάκι του αρώματος «Hero» φαίνεται μάλιστα πως αναστάτωσε αυτόματα τους θαυμαστές του στο Twitter οπότε τα σχόλια είναι σεξουαλικού περιεχομένου:
 «Ο Άνταμ Ντράιβερ είναι ο πιο καυτός άντρας, ολόκληρο το σώμα του οποίου μοιάζει με ώμο», ανέφερε χρήστης του Twitter. Άλλοι χρήστες του διαδικτύου πιο τολμηροί, αναφέρθηκαν στην «ιππική» διάσταση του διαφημιστικού κλιπ στοιχείο του κλιπ με τρόπο πιο… σεξουαλικό.

H Burberry ανακοίνωσε πως το νέο άρωμα Burberry Hero, αινιγματικό και περιπετειώδες, διερευνά τη δυαδική ανθρώπινη φύση και τη δύναμη του ζωικού βασιλείου ενώ αμφισβητεί τα παραδοσιακά στερεότυπα της αρρενωπότητας. Η καμπάνια αποτελεί μια μεταφορά της προσωπικής μεταμόρφωσης. «Α new Man. A Hero» καταλήγει.

Με βάση το σάουντρακ του «Two Weeks» της FKA Twigs και σε σκηνοθεσία Jonathan Glazer της Academy Films Music,  παρακολουθούμε τον ηθοποιό να  καλπάζει και να περπατά στο νερό. Το «Hero» είναι το πρώτο άρωμα του Riccardo Tisci ως Burberry Chief Creative Officer μετά το διορισμό του το 2018 και ακολουθεί την κυκλοφορία του κορυφαίου γυναικείου αρώματος, Burberry Her.

Θυμίζουμε πως ο Ντράιβερ πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη ταινία House of Gucci πλάι στη Lady Gaga, η οποία θα «ανοίξει» ηχηρά τη νέα κινηματογραφική σαιζόν μετά τις διακοπές. Aρχικά πάντως  ονειρευόταν στρατιωτική καριέρα. Πλέον ζει στο Μπρούκλιν με τη γυναίκα του και το γιο τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View