Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Burberry: Χάνει τον Riccardo Tisci, αλλά κερδίζει τον Daniel Lee στο τιμόνι

Burberry: Χάνει τον Riccardo Tisci, αλλά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μόλις παρουσιάστηκε η τελευταία collection δια χειρός Tisci για την επόμενη άνοιξη

Ανακατατάξεις στο πιο χαρακτηριστικό βρετανικό label, την Burberry: Ο Riccardo Tisci,  καλλιτεχνικός διευθυντής εδώ και πέντε χρόνια, ανακοίνωσε- μόλις λίγα 24ωρα μετά την παρουσίαση της κολεξιόν του για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023 -ότι αποχωρεί. Τη θέση του θα πάρει ο γνωστός Βρετανός σχεδιαστής Daniel  Lee Chief Creative Officer. Πρόκειται για τoν δημιουργό που απογείωσε τη Bottega Veneta κάνοντάς την παγκόσμιο trend. Τώρα ετοιμάζει την πρώτη του Burberry συλλογή για τον Φεβρουάριο του 2023 στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. 

 

Burberry SS 2023 by Riccardo Tisci

Burberry SS 2023 by Riccardo Tisci

Ο Tisci έγραψε στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του «Είχα την ευκαιρία να συνεχίσω την κληρονομία της πρωτοπορίας, υποστηρίζοντας αδιάκοπα τη δημιουργικότητα και το diversity, ώστε ο οίκος Burberry να πηγαίνει διαρκώς μπροστά.»

 Δήλωση για τον νέο του ρόλο έκανε βέβαια και ο Daniel Lee ως εξής «Είναι τιμή μου που αναλαμβάνω τον ρόλο του Chief Creative Officer στον οίκο Burberry. Μαζί με την ομάδα, θα γράψουμε με ενθουσιασμό το επόμενο κεφάλαιο γι' αυτό το θρυλικό βρετανικό luxury brand, συνεχίζοντας την ιστορική κληρονομία και χτίζοντας πάνω στο κληροδότημα του Riccardo. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο Λονδίνο, μία πόλη που υποστηρίζει την πρωτοπόρα δημιουργικότητα και συνεχίζει να με εμπνέει» 

Ο Daniel Lee

Ο Daniel Lee

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View