Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Bottega Veneta: Ανάρπαστες οι τσάντες της χάρη στο «φιλί της ζωής» του Daniel Lee

Bottega Veneta: Ανάρπαστες οι τσάντες τη...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι απανταχού κοκέτες φορούν φανατικά τις «Casette», «Padded Casette» και «The Pouch» bags με το «ψαθωτό» καπιτονέ δέρμα

Tο «φιλί» της ζωής» έδωσε τελικά ο 32χρονος βρετανός σχεδιαστής Daniel Lee στον ιταλικό οίκο Bottega Veneta, που είναι συνώνυμος της μινιμαλιστικής φινέτσας με τα υπερπολυτελή δέρματα και τις «ψαθωτές» πλέξεις. Από τον περασμένο Ιούνιο που ανέλαβε τα ηνία του label με την παρουσίαση της συλλογής του φετινού χειμώνα 2019- 2020, είδε τη δημοτικότητα της εταιρείας να ενισχύεται αυτόματα, ενώ οι πωλήσεις «απογειώθηκαν» χάρη στις δημοφιλείς, καινούριες τσάντες.

 Το street style στις πρωτεύουσες του εξωτερικού με αφορμή τις εβδομάδες μόδας, η ζήτηση στις μπουτίκ του διαδικτύου αλλά και τα αποτελέσματα της πλατφόρμας Lyst Index για τα πιο εμπορικά και πολυπόθητα luxury brands του πλανήτη (που ανέβασε πρόσφατα τη Botega Veneta 21 θέσεις), αποδεικνύουν πως ο Daniel Lee γράφει νέο κεφάλαιο επιτυχίας για την εταιρεία.  

 

Bottega Veneta Fall Winter 2019-2020

Bottega Veneta Fall Winter 2019-2020

Bottega Veneta Fall Winter 2019-2020

Bottega Veneta Fall Winter 2019-2020

Street style

Street style

Street style

Street style

Street style

Street style

Street style

Street style

Συγκεκριμένα όλες οι κοκέτες που παρακολουθούν ευλαβικά τις fashion εξελίξεις έχουν σπεύσει τους τελευταίους μήνες να αποκτήσουν Bottega Veneta bags. Πρόκειται για τις τσάντες Casette σε ορθογώνιο οριζόντιο σχήμα με τα καπιτονέ τετράγωνα και το λουρί, που υλοποιούνται από εκλεκτό δέρμα nappa, κλείνουν με μαγνητάκι και χρησιμοποιούνται και ως clutch. Eπίσης για τo παρόμοιο μοντέλο Padded Casette με τη χρυσή λεπτομέρεια, την ολοκαίνουρια οβάλ Padded Mary αλλά και την σουρωτή The Pouch σε μορφή μεγάλου clutch με την εμβληματική πλέξη του οίκου. Αντίστοιχα παπούτσια (Padded Bloc) με το καπιτονέ εφέ και περίεργη φόρμα συμπληρώνουν το νέο καταναλωτικό «πυρετό». Όπως είδαμε πάντως και για την επόμενη άνοιξη προτείνεται αντίστοιχη επιφάνεια σε μια τσάντα σαν όρθιο, «σκληρό» πορτοφόλι.

Γεννημένος στο Μπράντφορντ και απόφοιτος του Central Saint Martins του Λονδίνου, ο μάλλον ακριβοθώρητος Daniel Lee, έχει προυπηρεσία στον οίκο Celine, στην εποχή της δημοφιλούς   Phoebe Philo, της οποίας ήταν «το δεξί της χέρι». Όπως έχει δηλώσει πάντως τρέφει μεγάλο σεβασμό και για τον  Tomas Maier  που καθιέρωσε το Bottega Veneta style.

Daniel Lee

Daniel Lee

Viottega Veneta Spring Summer 2020

Viottega Veneta Spring Summer 2020

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View