Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Surviror Spoiler: Χάνουν την ασυλία και τον πετούν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες

Surviror Spoiler: Χάνουν την ασυλία και ...

Τι θα δούμε

Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει στο Survivor All Star και οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα πρέπει να διαχειριστούν τις απώλειες τους.

Οι μεν πρώτοι την διπλή αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου και οι δε δεύτεροα την τελευταία αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο τελευταίο συμβούλιο.

Έτσι, οι παίκτες του Surviror All Star θα ξεχυθούν για μια ακόμη φορά στο στίβο μάχης όπου και θα διεκδικήσουν την πολύ σημαντική πρώτη ασυλία για αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός θα παρουσιάσει στις δυο ομάδες έναν ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο μάχης στον οποίο θα μετρήσουν… οι λεπτομέρειες!

Ύστερα από συνεχείς ήττες στα αγωνίσματα, τόσο ασυλίας όσο και επάθλου, οι Μαχητές θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη και να σπάσουν το σερί των Διασήμων. Θα τα καταφέρουν όμως;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτα spoiler – τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη- η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που θα κερδίσει απόψε τον πρώτο αγώνα ασυλίας στο Survivor με αποτέλεσμα να έχει τον «εύκολο» ρόλο του παρατηρητή στο συμβούλιο του νησιού. Κάτι που θα έχει, προφανώς, σαν αποτέλεσμα οι παίκτες της μπλε ομάδας να οδηγηθούν στην κάλπη. Ο παίκτης που, σύμφωνα πάντα με τα σπόιλερ, θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κρις Σταμούλης.

Όπως κάθε φορά, βέβαια, η επιβεβαίωση ή μη θα έρθει στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight