Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Μουσική Συνάντηση με τον κιθαρίστα Γιώργο Αθανασακόπουλο

Πάτρα: Μουσική Συνάντηση με τον κιθαρίστ...

Στο βιβλιοπωλείο Discover στο στενό της Βούρβαχη 3-5 την Παρασκευή 10/2/2023 στις 7 το απόγευμα

Το βιβλιοπωλείο Discover στο στενό της Βούρβαχη 3-5 μεταξύ Κορίνθου και Μαιζώνος πίσω από την πλ. Γεωργίου Α’, προσκαλεί το κοινό σε μία «Μουσική Συνάντηση» με τον συνθέτη -  Κιθαριστή Γιώργο Αθανασακόπουλο την ερχόμενη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19:00 στο χώρο του βιβλιοπωλείου, με είσοδο ελεύθερη.

Νέοι κιθαριστές αποκαλύπτουν μικρές μουσικές στιγμές της καθημερινότητας και μας οδηγούν με τις νότες τους σε έναν αισιόδοξο κόσμο ζωής στην πόλη.

Ο συνθέτης - κιθαριστής Γιώργος Αθανασακόπουλος έχει σπουδάσει κλασική κιθάρα με τον Ευάγγελο Ασημακόπουλο, Ανώτερα θεωρητικά, Πιάνο, Βυζαντινή μουσική και Διεύθυνση Ορχήστρας.

Από νεαρή ηλικία, συμμετείχε και δημιούργησε διάφορα μουσικά σχήματα κυκλοφορώντας παράλληλα και τις πρώτες του συνθέσεις.

Εργαζόμενος στην εκπαίδευση και συνεργαζόμενος με ιδρύματα ειδικής αγωγής, σχολεία, τοπικούς φορείς κ.α., δημιουργεί πολιτιστικά Φεστιβάλ και μουσικά σύνολα, παρουσιάζει καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις, διοργανώνει μουσικές παραστάσεις, συναυλίες, γράφει μουσική για το θέατρο, κ.α.

Στην δισκογραφία ο Γιώργος Αθανασακόπουλος πρωτοεμφανίστηκε το 1997, ενώ την πρώτη του προσωπική μουσική εργασία την παρουσίασε το 2005 στο cd με τίτλο «Γαλήνη». Με τίτλο «Περνάς σαν χρώμα», ο συνθέτης, κατέθεσε την τελευταία του συνθετική δημιουργία, σε ποίηση του Πατρινού λογοτέχνη Διονύση Καρατζά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture