Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Για την Κηφισιά αναχωρεί το Σάββατο 4/2 η 60μελής Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής, Πάτρας

Για την Κηφισιά αναχωρεί το Σάββατο 4/2 ...

Θα λάβει μέρος στο 5ο Φεστιβάλ Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών Κηφισιάς που οργανώνει & φέτος το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σωματείο Κηφισιάς «Απόλλων Μουσηγέτης

Αναχωρεί το Σάββατο 4/2 για την Κηφισιά, στην Αθήνα η 60μελής Παιδική Χορωδία του καλλιτεχνικού μουσικού ομίλου της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», προκειμένου να λάβει μέρος στο 5ο Φεστιβάλ Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών Κηφισιάς, που οργανώνει και φέτος και πάντα με εξαιρετική επιτυχία, το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σωματείο Κηφισιάς «Απόλλων Μουσηγέτης».

Στο Φεστιβάλ, που έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα λόγω των 10 χρόνων του οργανωτή φορέα, θα λάβουν μέρος επίσης, οι Παιδικές Χορωδίες: Κηφισιάς, Βριλισίων και Λεόντειου Σχολής Νέας Σμύρνης Αθήνας- Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Η επετειακή αυτή συναυλία, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασίλης Γκατσόπουλος» στην οδό Μυρσίνης και Διονύσου, το Σάββατο το απόγευμα στις 18.00.

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», που προσκαλείται για τρίτη (3η) φορά σε αυτό το Φεστιβάλ, θα ερμηνεύσει τα εξής έργα:

«ONCE UPON A DECEMBER», Στίχοι: LYNN AHRENS, του STEPHEN FLAHERTY, «CANTEMOS A MARIA», Παραδοσιακό, Επεξεργασία: JUAN TONY GUZMAN, «CHIM CHIM CHER –EE», από το έργο «ΜΑΡΥ POPPINS», των RICHARD M. SHERMAN & ROBERT B. SHERMAN, σε επεξεργασία: HARRY SIMEONE, «ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΣΕΙΡΗΝΩΝ», του ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ και «ΧΟΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ», παραδοσιακό Κέρκυρας, καταγραφή- προσαρμογή: ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΣΥΡΙΜΗ.

Τη χορωδία θα διευθύνει η Αρετούσα Νικολοπούλου, ενώ πιάνο θα παίξει η Μαρίνα Μυλωνά. Θα συνοδεύσουν, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού Μαέστρος Σταύρος Σολωμός, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Δ.Σ., Γιάννης Αλεξόπουλος και στελέχη της «Πολυφωνικής».

Η Αρετούσα Νικολοπούλου.

Η Αρετούσα Νικολοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture