Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Η 50μελής Μικτή Χορωδία της «Πολυφωνικής» θα λάβει μέρος στο 9ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στην Κηφισιά

Η 50μελής Μικτή Χορωδία της «Πολυφωνικής...

Η επετειακή συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασίλης Γκατσόπουλος», το Σάββατο 22/10 στις 18.30

Αναχωρεί το Σάββατο 22/10 για την Κηφισιά στην Αθήνα, η 50μελής Μικτή Χορωδία της «Πολυφωνικής», προκειμένου να λάβει μέρος στο 9ο Χορωδιακό Φεστιβάλ, που οργανώνει πάντα με επιτυχία το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σωματείο Κηφισιάς «Απόλλων Μουσηγέτης».

Στο Φεστιβάλ, που έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα λόγω των 10 χρόνων του οργανωτή φορέα, θα λάβουν μέρος επίσης, οι Χορωδίες: «Ambitus» της Λεόντειου Σχολής Νέας Σμύρνης Αθήνας (Διεύθυνση: Κατερίνα Βασιλικού) και η ανδρική Χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας (Διεύθυνση: Σταύρος Μπερής).

Η επετειακή αυτή συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασίλης Γκατσόπουλος» στην οδό Μυρσίνης και Διονύσου, το Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα.

Η Μικτή Χορωδία της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» θα ερμηνεύσει το έργο «GLORIA» in D op. 103, No 3/RV 589 του Antonio Vivaldi, έργο δωδεκαμερές, για solo φωνές, Μικτή χορωδία και πιάνο, σε επεξεργασία του Κarl Heinz Fuessl.

Τα soli μέρη του έργου θα ερμηνεύσουν οι καταξιωμένες καλλιτέχνιδες του λυρικού τραγουδιού, Ήρα Ζέρβα [soprano] και Ειρήνη Καράγιαννη [mezzo soprano], ενώ πιάνο θα παίξει η Λούση Χριστοδούλου, και οι τρείς καθηγήτριες του Ωδείου της Πολυφωνικής Χορωδίας. Την χορωδία θα διευθύνει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μαέστρος Σταύρος Σολωμός.

*Εξ άλλου, την Κυριακή 23/10 το πρωί, ομάδα κρουστών του Ωδείου του Οργανισμού (τάξη Γιώργου Λαμπράκου), θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις PINK THE CITY 2022, που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος «Άλμα Ζωής».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture