Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Στέφανος Μεταξάς: Ο ιδιοκτήτης της πολυβραβευμένης κλινικής MET Cosmetic, στο TheΒest

Στέφανος Μεταξάς: Ο ιδιοκτήτης της πολυβ...

Η MET Cosmetic απέσπασε τα περισσότερα βραβεία με τα περισσότερα βραβεία στην κατηγορία της, για το 2022

Η κλινική Πλαστικής Χειρουργικής & Δερματολογίας, MET Cosmetic απέσπασε τα περισσότερα βραβεία για το 2022 στα Medical Beauty Awards και ξεχώρισε για 2η  συνεχή χρονιά.

Ο ιδιοκτήτης και επιστημονικά υπεύθυνος του MET Cosmetic κ. Στέφανος Μεταξάς, μας καλωσορίζει στο πιο σύγχρονο Πολυιατρείο Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής στο κέντρο της Πάτρας, που απέσπασε συνολικά 12 βραβεία θεραπειών και το Grand βραβείο Medical Brand of the Year και μας παρουσιάζει τις πιο σύγχρονες θεραπείες.

To Met Cosmetic απαρτίζεται από πλαστικούς χειρουργούς, αισθητικούς χειρουργούς, δερματολόγους και από έμπειρο καταρτισμένο νοσηλευτικό προσωπικό, που εργάζονται σε μια κλινική που παρέχει ασφάλεια και σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Στο Met Cosmetic βρίσκουμε όλες τις top θεραπείες. Το Botox και το Υαλουρονικό αποτελούν την αγαπημένη επιλογή πολλών για αποκατάσταση ρυτίδων έκφρασης και «γεμίσματα» οπού το πρόσωπο τα χρειάζεται, με θεαματικά και άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν.

Επίσης, προτείνεται η θεραπεία Fractional Laser, καθώς επίσης και η θεραπεία Dermapen που δρουν τόσο στην επιφάνεια όσο και στα κατώτερα στρώματα του δέρματος. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά σε λίγες μόλις ημέρες: μικρότεροι πόροι, λεία επιδερμίδα, απαλό «σβήσιμο» ρυτίδων. Με λίγα λόγια επιδερμίδα φρέσκια και νεανική.

Η Ετερόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου Cytocare είναι ακόμη μια θεραπεία που δίνει λάμψη και ενυδατώνει το δέρμα μας, εκεί που οι ενυδατικές κρέμες αδυνατούν να φτάσουν.

Για μια γρήγορη, απλή και χωρίς ερεθισμό επιλογή, καθώς και για πιο μικρές ηλικίες συνίσταται ο Βαθύς Καθαρισμός, η Δερμοαπόξεση και η Ενυδάτωση.

Εάν θέλουμε δραστική και άμεση μείωση πόντων και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα στις βραβευμένες θεραπείες: Ενέσιμη Λιποδιάλυση Aqualyx, Κρυολιπόλυση Clatuu και Μεσοθεραπεία Σύσφιγξης και Κυτταρίτιδας.

Η Αποτρίχωση Laser είναι must θεραπεία καθ’ολη τη διάρκεια του έτους. Στο Met Cosmetic βρίσκουμε τα πιο σύγχρονα Ιατρικά Λέιζερ Αλεξανδρίτη, το Candela GentleLase ProU και το Arion II, καθώς και το ιδανικό για μεγάλες περιοχές Διοδικό Laser Soprano Ice.

Οι ιατροί του Met Cosmetic είναι στη διάθεση όλων για δωρεάν γνωμάτευση και ενημέρωση για κάθε θεραπεία.

Το Met Cosmetic διαθέτει πολυϊατρεία σε Πάτρα, Γλυφάδα, Ζάκυνθο, Λευκάδα, και εντός του 2023 σε Σύνταγμα, Πρέβεζα και Πύργο. 

Info

Met Cosmetic

Ερμού 51, 4ος Όροφος, Πάτρα

τ: 2610 224700

www.met-cosmetic.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View