Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Συνδυασμός καινοτόμων θεραπειών για ένα αισθητικά άψογο αποτέλεσμα, από την Χαριτίνη Πετροπούλου

Συνδυασμός καινοτόμων θεραπειών για ένα ...

Η Χαριτίνη Πετροπούλου είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Θεραπείες για ανανεωμένη εμφάνιση και λαμπερό πρόσωπο μας προτείνει η διακεκριμένη δερματολόγος της πόλης μας Χαριτίνη Πετροπούλου. Οι νέες τάσεις που ξεχωρίζουν παγκοσμίως είναι η στροφή στη φυσικότητα (natural beauty) και ο συνδυασμός καινοτόμων θεραπειών. Ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου, τον τύπο του δέρματος και την ηλικία η δερματολογική επιστήμη διαθέτει τις μεθόδους που οδηγούν σε ένα αισθητικά άψογο αποτέλεσμα.


Fractional Plasma: Αν θέλουμε να βελτιώσουμε την υφή του δέρματός μας, να μειώσουμε τις ρυτίδες και να εξαλείψουμε τις καφέ κηλίδες στο πρόσωπό μας, επιλέγουμε μια πρωτοποριακή εφαρμογή της θεραπείας Fractional CO 2 Laser για ολική ανανέωση του προσώπου. Εάν μάλιστα συνδυαστεί με PRP (αυτόλογη μεσοθεραπεία) θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα. Το PRP είναι μια τεχνική κατά την οποία παίρνουμε αίμα από τον ασθενή, το φυγοκεντρούμε, το επεξεργαζόμαστε και το τοποθετούμε σε περιοχές του προσώπου που χρειάζονται βελτίωση. Η τεχνική χορήγησης μοιάζει με αυτή της μεσοθεραπείας ή των εμφυτευμάτων. Συνεργικά οι δυο παραπάνω θεραπείες δρουν εκπληκτικά!

Liquid Lift: Λόγω της έγχυσης υγρών και fillers που αξιοποιεί αυτή η θεραπεία, πήρε και το όνομά της: Liquid – υγρό Lift. Αυτό που αντιμετωπίζει το Liquid Lift είναι την αναπλήρωση του όγκου που έχει χαθεί και ο οποίος είναι ικανός να εξομαλύνειρυτίδες και να φτιάξει σωστά το περίγραμμα του προσώπου. Το Liquid Facelift έχει γίνει πολύ δημοφιλές διότι προσφέρει ανόρθωση, σύσφιξη και κάνει recontouring αναπληρώνοντας τον όγκο από μέσα, με τελείως φυσικό αποτέλεσμα. Τα ενέσιμα που χρησιμοποιούνται, είναι κατά κύριο λόγο το υαλουρονικό οξύ, ο υδροξυαπατίτης και πολυκαπρολακτόνη. Το δεύτερο υλικό που συνδυάζεται είναι η βοτουλινική τοξίνη (Botox ή Dysport). Το recontouring, δηλαδή η επαναφορά του περιγράμματος και η ανόρθωση των χαρακτηριστικών απαιτούν 1-2 επισκέψεις, ενώ η συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Σημαντικό είναι πριν τη θεραπεία να έχει γίνει μια ενδελεχής συζήτηση με τον δερματολόγο, έτσι ώστε να αποσαφηνιστούν οι στόχοι. Επίσης, θα πρέπει να γίνει σχεδιασμός του προσώπου σύμφωνα με τις γραμμές αρμονίας και συμμετρίας. Τα αποτελέσματα ολοκληρώνονται στις επόμενες 4 με 6 εβδομάδες.

Skin Boosters: Αυτή η νέα πιο εμπλουτισμένη μεσοθεραπεία βασίζεται στις διασταυρώσεις ανάμεσα στη μεσοθεραπεία και τα fillers. Χαρίζει βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί για περισσότερο από 6 μήνες, διαγείροντας συγχρόνως την παραγωγή του κολλαγόνου και προσδίδοντας όγκο και σπαργή στο δέρμα. Παρέχοντας πλούσια ενυδάτωση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα κάνει τις θεραπείες που έχουν προηγηθεί να διαρκέσουν περισσότερο.

Info

Dr. Χαριτίνη Πετροπούλου

MD, PhD, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Τ. ιατρός Νοσ. "Α. Συγγρός"

Μετεκ/σα στο St Thomas & Hospital, Λονδίνο, Μέλος της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής Εταιρείας

  • Αράτου 12, Πάτρα, τ. 2610 220839
  • Π.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 11, Ρίο. τ. 2610 994960

www.dermaesthetics.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View