Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Σοφία Τσάμη - Ο άνθρωπος "πίσω" από την "Κόμη της Βερενίκης" στο νεοκλασικό της Ρ. Φεραίου

Σοφία Τσάμη - Ο άνθρωπος "πίσω"...

Σε ένα γνωστό, πρόσφατα ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο, στη διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου και Πουκεβίλ

Μία «στάση» στην «Κόμη της Βερενίκης» αρκεί για να σας να χαρίσει λαμπερά, όμορφα και εντυπωσιακά μαλλιά για κάθε περίσταση. Σε ένα πρόσφατα ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο, στη διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου και Πουκεβίλ, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την πέτρα, η Σοφία Τσάμη και η έμπειρη ομάδα της, έχουν έτοιμες για σας προτάσεις για εμφανίσεις που μόνο απαρατήρητες δεν θα περάσουν.

Η ομάδα των ειδικών άλλωστε ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τεχνικές και τάσεις της μόδας και εστιάζει στο να ικανοποιήσει κάθε επιλογή έτσι ώστε κάθε γυναίκα να βρει αυτό που της ταιριάζει. Για λαμπερά και υγιή μαλλιά προτείνει θεραπείες botox αλλά και λείανσης αναδόμησης και ενυδάτωσης. Οι θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν με την υπηρεσία μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και τον αυχένα.

Για τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις, ψηλά στη λίστα των προτάσεων είναι τα vague κομψά χτενίσματα που είναι πάντα μέσα στις τάσεις της μόδας καθώς και το sinion ως διαχρονικό χτένισμα που αναδεικνύει την κομψότητα και τη θηλυκότητα! Τέλος, ανάλαφροι φυσικοί κυματισμοί και αξεσουάρ μαλλιών με πέρλες και στρας, ανάλογα με τον τύπο της κάθε γυναίκας, μπορούν να απογειώσουν το look!

Info

Η ΚΟΜΗ ΤΗΣ ΒΕΡΙΝΙΚΗΣ 

Ρήγα Φεραίου 39, Πάτρα

τ. 2610 625414

fb: Η κόμη της Βερενίκης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View