Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Δώρα Κύτταρη: Εμπειρία, τεχνογνωσία, ενημέρωση και ποιοτική αισθητική, με την υπογραφή του Fairynails

Δώρα Κύτταρη: Εμπειρία, τεχνογνωσία, ενη...

Η nail expert Δώρα Κύτταρη & το team του Fairynails, υπόσχονται νύχια παραμυθένια

Πήγαμε στον χώρο που με το όνομά του και μόνο υπόσχεται νύχια παραμυθένια: Το Fairynails έχει φανατικό κοινό όσες θέλουν να νιώθουν πριγκίπισσες με κάθε τους χειρονομία.

Περιποίηση: Tα χέρια μας είναι το μέσο με το οποίο εκφραζόμαστε, κινούμαστε, αγγίζουμε, αγκαλιάζουμε και γι΄αυτό πρέπει να δείχνουν όμορφα και φροντισμένα. Το συχνό πλύσιμο, τα αντισηπτικά, το κρύο, ο αέρας και οι διάφορες χημικές ουσίες με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή, τα καταπονούν και συντελούν σε μια απεριποίητη όψη. Ένα εκλεκτό προϊόν απολέπισης, μια ενδεδειγμένη μάσκα ενυδάτωσης, ή ακόμα και μια ολοκληρωμένη φροντίδα spa σε εξειδικευμένο nail bar, μπορούν να τα αναζωογονήσουν και να τα μεταμορφώσουν. Με αυτές τις μεθόδους τα χρώματα στα βερνίκια αναδεικνύονται καλύτερα και το συνολικό αποτέλεσμα δείχνει αψεγάδιαστο.

Trendy nail art: Οι νέες τάσεις από το διεθνές beauty προσκήνιο επενδύουν πρωτίστως στην λάμψη. Ταυτόχρονα, επιλέγουν παραδοσιακά εορταστικά χρώματα όπως κόκκινο, πράσινο και σκούρο μπλε.Για τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις, δεν λείπουν τα glitter με ασημί ή χρυσές λεπτομέρειες. Το glam των μεταλλικών τόνων αναμφίβολα κλέβει την παράσταση.

To team του Fairynails στην καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Πάτρας διαθέτει την εμπειρία, την τεχνογνωσία, την ενημέρωση και την ποιοτική αισθητική ώστε η εμφάνισή σας να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, με χέρια και νύχια που θα εντυπωσιάσουν! Επικεφαλής η nail expert Δώρα Κύτταρη.

Info

FAIRYNAILS 

Ρήγα Φεραίου & Παπαρρηγοπούλου 4, Πάτρα

τ. 2610 278276

www.fairynailspatra.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View