Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Τομ Χανκς μίλησε για τη συνεργασία με τον γιο του στην ταινία «A Man Called Otto»

Ο Τομ Χανκς μίλησε για τη συνεργασία με ...

Η ταινία παίζεται αυτές τις μέρες και στις Πατρινές κινηματογραφικές αίθουσες

Ο 66χρονος Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς, τιμημένος με 2 Όσκαρ καλύτερου α’ ανδρικού ρόλου, μίλησε για τη συνεργασία με τον γιο του στην ταινία «A Man Called Otto» που παίζεται αυτόν τον καιρό στις Αμερικάνικες αίθουσες και στην Ελλάδα.

Το «A Man Called Otto - Ένας Άνθρωπος Που Τον Έλεγαν Όττο» σε σκηνοθεσία του Μαρκ Φόρστερ είναι ριμέικ του Σουηδικού φιλμ «Ο Κύριος Οβε» που είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία το 2016.

Ο Χανκς υποδύεται τον Όττο, έναν σκυθρωπό, ολιγόλογο και δυσάρεστο 65χρονο άνδρα, ο οποίος έχει εμμονή με την τάξη, την πειθαρχία, τη σχολαστικότητα & δεν αντέχει τους ανθρώπους που παραβαίνουν τους κανόνες.

Σε μια ειδική παρουσίαση της ταινίας «A Man Called Otto» στη Νέα Υόρκη, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής Τομ Χανκς - Tom Hanks ήταν εκεί μαζί με την σύζυγό του, την Ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον - Rita Wilson και τον μικρότερο γιο τους, Τρούμαν (Truman), ο οποίος συμμετέχει στην ταινία υποδυόμενος τον πρωταγωνιστή σε νεότερη ηλικία.

«Χωρίς αμφιβολία, είναι ξεχωριστό, ξέρετε, του άλλαζα τις πάνες!», είπε με αφοπλιστικό χιούμορ ο Χανκς στο People. «Αλλά το ξεπερνάς αμέσως, γιατί πρέπει να παίξεις, να πετύχεις το στόχο σου». Ενώ παράλληλα εξήγησε ότι «του δόθηκε ο ρόλος για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Μοιάζουμε πολύ!».

Η ταινία το πρώτο 4ήμερο προβολής της στη χώρα μας (παίζεται και στην Πάτρα) έκοψε περίπου 8.000 εισιτήρια σε 60 αίθουσες ενώ στις ΗΠΑ έχει μέχρι στιγμής φτάσει τα 4,3 εκατ. δολάρια σε σχετικά μικρό κύκλωμα αιθουσών συν ακόμη 8,4 εκατ. δολάρια από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η ταινία διάρκειας 126 λεπτών έχει βγει στη χώρα μας σε διανομή της Feelgood.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture