Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Λαμπερές σταγόνες: Τα μεγαλύτερα style icons επιλέγουν αυτά τα συγκεκριμένα all day σκουλαρίκια

Λαμπερές σταγόνες: Τα μεγαλύτερα style i...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ένα super trendy στολίδι σε γραμμή γλυπτού από την Bottega Veneta που έχει τρελάνει τις διασημότητες και δημιουργήσει τάση στην ευρύτερη αγορά

Σας αρέσουν τα προσιτά κοσμήματα που φοριούνται εύκολα στην καθημερινότητα σας; Σε αυτό επένδυσε ο Matthieu Blazy στη συλλογή που σηματοδότησε το ντεμπούτο του στον υπερπολυτελή, ιταλικό οίκο Bottega Veneta. Λάνσαρε ως βασικό αξεσουάρ τα λεγόμενα drop earrings (σε σχήμα σταγόνας) τα οποία υιοθέτησαν αυτόματα όλα τα επιδραστικά it girls. Συγκεκριμένα από τον περασμένο Αύγουστο κυκλοφόρησε με αυτά τα σκουλαρίκια η Ντούα Λίπα και ακολούθησαν το φθινόπωρο οι Κένταλ και Κάιλι Τζένερ, Μπέλα Χαντιντ, Χέιλι Μπίμπερ, Ρόζι Χάντιγκτον. Πρόκειται για ένα κομμάτι που προτείνεται ασημένιο, ή βαμμένο χρυσό αλλά και χρωματιστό. Στα καταστήματα του διαδικτύου συνεχώς εξαντλείται ενώ «βγήκαν» διάφορες απομιμήσεις λόγω της μεγάλης του απήχησης. Νοέμβριο και Δεκέμβριο έγινε «χαμός» διεθνώς με αυτό το σχέδιο. Αντικαθιστά στριφτούς ή λείους κρίκους ως κάτι πιο μοντέρνο και επίκαιρο.

Bottega Veneta Fall Winter 2022- 2023

Bottega Veneta Fall Winter 2022- 2023

«Έχω λάβει πάνω από 100 αιτήματα για αυτά τα σκουλαρίκια», ανέφερε πριν λίγο καιρό στον αμερικάνικο Τύπο η Gabriel Waller, global personal shopper διασημοτήτων. «Αν και δεν είναι πρωτοφανές να υπάρχουν κομμάτια με υπερβολική ζήτηση (για παράδειγμα, τα quilted loafers της Chanel υπερβαίνουν κατά πολύ αυτό το νούμερο), το εντυπωσιακό με αυτά τα Bottega Veneta σκουλαρίκια είναι πως η ζήτησή τους αυξήθηκε ραγδαία μέσα σε 48 ώρες». Τα εν λόγω σκουλαρίκια με την ρευστή σιλουέτα που παραπέμπει σε γλυπτό, εντάσσονται σε πολλά και διαφορετικά outfits λόγω του διαχρονικού τους design. Θυμίζουμε πως σε τέτοια λογική κινούνται και οι συλλογές με την ελληνική ετικέτα Minas αλλά  και διάφορες εταιρείες που αρέσκονται σε μίνιμαλ, εικαστικά μοντέλα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View