Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Κύπρος: Το kick boxing έσωσε τα δύο κοριτσάκια που έπεσαν σε πηγάδι

Κύπρος: Το kick boxing έσωσε τα δύο κορι...

«Είχαμε άγιο και σώθηκαν τα παιδιά» λέει η μητέρα τους

«Ξεκίνα να ανεβαίνεις εσύ για να ειδοποιήσεις κάποιον», παρότρυνε η 11χρονη Χρυσοβαλάντω την 9χρονη αδελφή της, Αγγελική, όταν βρέθηκαν τουλάχιστον 20 μέτρα κάτω από τη γη.

Τα δύο κορίτσια μπήκαν στην αυλή του γείτονά τους για να πιάσουν την μπάλα τους και έπεσαν σε διάτρηση που είχε νερό, όταν υποχώρησε το πρόχειρο κάλυμμά της. Όπως αναφέρει η μητέρα και ο παππούς των παιδιών, ήταν σωτήριο ότι κάνουν κικ μπόξινγκ τα τελευταία πέντε χρόνια και είναι γυμνασμένα, ενώ μπόρεσαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Τελικά η 9χρονη κατάφερε να σκαρφαλώσει και να καλέσει σε βοήθεια.

«Είχαμε άγιο και σώθηκαν τα παιδιά. Έπαιζαν και τους έπεσε η μπάλα στην αυλή του γείτονα. Κατάφεραν και μπήκαν και κατά την έξοδο για να έρθουν και πάλι στο σπίτι τους, επειδή ήταν περίεργο το έδαφος (σ.σ. στο σημείο υπάρχουν ξύλα, αγριόχορτα, κλαδιά) η μεγάλη μας κόρη είπε στη μικρή "Πρόσεχε! Έλα να σε πιάσω". Την κράτησε από το χέρι και πάτησαν συγχρόνως και οι δύο πάνω στο ξύλο που έκλεινε την τρύπα. Πιθανόν για αυτό έσπασε. Οπόταν και έπεσαν μαζί», ανέφερε η μητέρα τους, Ελένη Χριστοφίδου.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports