Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Τραγούδια της Πρωτοχρονιάς & των Χριστουγέννων το Σάββατο το πρωί στην πλατεία Γεωργίου

Τραγούδια της Πρωτοχρονιάς & των Χρι...

Στο μεταξύ το πρωί της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου ο χώρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών στην οδό Μαιζώνος μετατράπηκε σε «παραμυθούπολη»

Με…Τρίγωνα, κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων θα πλημμυρίσει το πρωί του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου 2022 η πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα.

Από τις 11.30 το πρωί και για δύο ώρες στο χώρο της πλατείας θα «ξεδιπλωθεί» μία μουσική παράσταση με την «Ιόνια Ορχήστρα» να παρουσιάζει παραδοσιακά κάλαντα, τραγούδια και μουσικές από την Ελλάδα και τον κόσμο, για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Θα ακουστούν κάλαντα και τραγούδια όπως ο «Μικρός Τυμπανιστής», «Τα χιόνια στο καμπαναριό», «Τρίγωνα Κάλαντα», το «feliz navidad», «Όμορφη ζωή», «Το μαγικό βουνό», «Το βαλς των χαμένων ονείρων», το «padam padam», το «felicita», το «Μια πόλη μαγική», το «μιρελα» , «tu vuo fa l americano»,«the boots, mambo italiano», «que vendra», και το «con te partiro».

Την «ΙΟΝΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ» θα διευθύνει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος. Τα τραγούδια ερμηνεύουν ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος και η Έλενα Βούλγαρη.

«Πρωτοχρονιάτικες ιστορίες» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Στο μεταξύ το πρωί της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου ο χώρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών στην οδό Μαιζώνος μετατράπηκε σε «παραμυθούπολη».

Από τις  10.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι τα παιδιά μέσα από το παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης  ταξίδεψαν στο μαγικό κόσμο των χριστουγεννιάτικων παραμυθιών και δημιούργησαν χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.

Οι «Πρωτοχρονιάτικες ιστορίες» θα συνεχιστούν στις 10.30 το πρωί και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με τα παιδιά να είναι πάντα οι πρωταγωνιστές.

Η δράση αφορά σε παιδιά από 5 έως 12 Ετών. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαιτείται προεγγραφή. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610226792 και 2610224813.

Έλενα Βούλγαρη.

Έλενα Βούλγαρη.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture