Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

O Χάρι σύγκρινε τη Νταιάνα με τη Μέγκαν, αφορμή το ντοκιμαντέρ στο Netflix

O Χάρι σύγκρινε τη Νταιάνα με τη Μέγκαν,...

Πιστεύει πως μοιάζει η γυναίκα του με την αξέχαστη μητέρα του και οφείλει να την προστατέψει

Στο επίκεντρο της διεθνούς επικαιρότητας το ζεύγος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.  Εμφανίστηκαν στο Ripple Of Hope Gala με τη δούκισσα του Sussex πιο εντυπωσιακή από ποτέ, με λευκή custom  και  off shoulder τουαλέτα Louis Vuitton δια χειρός Nicolas Ghesquière και χαμηλό bun  χτένισμα. Ταυτόχρονα προμοτάρουν το ντοκιμαντέρ τους για το Netflix. Yποστηρίζουν πως λένε την ιστορία τους με απόλυτη ειλικρίνεια, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όσο βρίσκονταν στο δυναμικό της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Ο Χάρι δεν δίστασε να μιλήσει, επίσης, για τη μητέρα του, την οποία έχασε όταν ήταν 12 ετών. 

 

«Πάντα θυμάμαι το γέλιο της, το σκανταλιάρικο γέλιο της. Το να μου λέει: μπορείς να κάνεις τη σκανταλιά σου, απλά να μη σε πιάσουν. Πάντα θα είμαι μέσα μου αυτό το σκανταλιάρικο άτομο»  δήλωε συγκινημένος. Δυστυχώς, όσα θυμάται από εκείνη πάντα θα συνδέονται με τη δυσάρεστη εμπειρία της απώλειάς της, εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος στο Παρίσι, που της στέρησε τη ζωή. «Δεν έχω καθόλου νωρίτερες αναμνήσεις της μαμάς μου. Είναι σαν σκόπιμα να τις μπλόκαρα. Η πλειοψηφία των αναμνήσεών μου είναι το να είμαστε περικυκλωμένοι από παπαράτσι».  

Εχει επίσης πει ότι προτίμησε να ακολουθήσει την καρδιά του, στην επιλογή συζύγου. Όπως έκανε συχνά η μαμά του σε ό,τι αφορούσε τις αποφάσεις της, πιστεύει πως «είναι ο γιος της μητέρας του». Παράλληλα, απαρίθμησε τα στοιχεία της Νταιάνα, που μπόρεσε να εντοπίσει στη Μέγκαν. «Τόσα πολλά από αυτά που είναι η  Μέγκαν και το πώς είναι, είναι τόσο παρόμοια με τη μητέρα μου. Έχει την ίδια συμπόνοια, την ίδια ενσυναίσθηση, έχει την ίδια αυτοπεποίθηση. Έχεις αυτή τη ζεστασιά γύρω της", εξήγησε.

Συνεπώς, τα κοινά στοιχεία ανάμεσα στις δύο γυναίκες ήταν αρκετά, με αποτέλεσμα να φοβάται πολύ προκειμένου να μην επαναληφθεί  η τραγωδία τη στιγμή που οι παπαράτσι επίσης φέρονταν με τον ίδιο τρόπο στη σύζυγό του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View