Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρεμιέρα στο Netflix στις 8/12 για την σειρά-ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Πρεμιέρα στο Netflix στις 8/12 για την σ...

παρά τις αντιδράσεις του ζευγαριού και την επιθυμία του να βγει «στον αέρα» το 2023.

Η πολυαναμενόμενη σειρά-ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το PageSix, παρά τις αντιδράσεις του ζευγαριού και την επιθυμία του να βγει «στον αέρα» το 2023.

Οι φήμες έλεγαν αρχικά ότι η σειρά-ντοκιμαντέρ με το love story και τη ζωή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα καθυστερούσε να κυκλοφορήσει στο Netflix λόγω των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει η 5η σεζόν του «The Crown», όμως τελικά η συνδρομητική υπηρεσία προχωρά κανονικά με τα σχέδιά της για τις 8 Δεκεμβρίου.

Άλλωστε, κυκλοφορούσαν και οι φήμες ότι οι Δούκες του Σάσεξ είχαν φτάσει σε σημείο να διαψεύδουν τους εαυτούς τους, προσπαθώντας να κάνουν διάφορες αλλαγές στην παραγωγή και στο σενάριο των επεισοδίων, πριν κυκλοφορήσουν, όμως το Netflix δεν… σκαμπάζει.

Δεν είναι ακόμη γνωστός ο τίτλος της σειράς-ντοκιμαντέρ στο Netflix. Η αρχική ιδέα ήταν να αποκαλείται «Chapters», όμως το PageSix τονίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι η συνδρομητική υπηρεσία πλήρωσε 100 εκατ. δολάρια τους Σάσεξ για να προβάλλει τη ζωή τους.

Φαίνεται μάλλον πως ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν καμία διάθεση για συμφιλίωση με τον Βασιλιά Κάρολο και τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight