Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από 1η Δεκεμβρίου στις Ελληνικές αίθουσες το φιλμ «Devotion, Οι Ήρωες των Αιθέρων»

Από 1η Δεκεμβρίου στις Ελληνικές αίθουσε...

Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία δύο κορυφαίων Αμερικανών πιλότων -Τους υποδύονται οι Jonathan Majors και Glen Powell

H κοινωνικοπολεμική περιπέτεια με τίτλο «Devotion, Οι Ήρωες των Αιθέρων» που μόλις ξεκίνησε να παίζεται στις Αμερικάνικες αίθουσες, αναμένεται και στην Ελλάδα, από την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022 σε διανομή της Odeon.

Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία δύο κορυφαίων Αμερικανών πιλότων που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης όταν βοήθησαν να ανατραπεί η ήττα των Αμερικανών στην σκληρότερη μάχη του Κορεάτικου Πολέμου. Οι ηρωικές θυσίες του Τζέσι Μπράουν, του πρώτου μαύρου πιλότου στην ιστορία της Ναυτικής Αεροπορίας (τον υποδύεται ο 33χρονος αφροαμερικανός ηθοποιός Jonathan Majors), και του Τομ Χάντνερ (τον ενσαρκώνει ο 34χρονος Glen Powell που έπαιξε και στο «Top Gun Maverick» με τον Τομ Κρουζ), αλλά και η ισχυρή φιλία που αναπτύχθηκε μεταξύ τους & θα τούς μετέτρεπε στο πιο διάσημο δίδυμο της Ναυτικής Αεροπορίας.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο J. D. Dillard. Διάρκεια: 138 λεπτά.

Το φιλμ που το περιμένουμε για προβολή & στην Πάτρα, είχε κάνει την πρεμιέρα του στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο στις 12 Σεπτεμβρίου 2022. Παίζουν και οι Christina Jackson, Joe Jonas, Nick Hargrove, Spencer Neville, Thomas Sadoski και Daren Kagasoff.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture