Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Gucci: Χαζέψτε δώρα- πειρασμούς με ακαταμάχητες εικόνες σε παλιό, αριστοκρατικό τρένο

Gucci: Χαζέψτε δώρα- πειρασμούς με ακατα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια gift campaign για τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν, με τη διάσημη ματιά του Alessandro Michele

O oίκος Gucci μας βομβαρδίζει συνεχώς με καμπάνιες μπλέκοντας εποχές, στυλ, κουλτούρες και σπάζοντας κοινωνικά και αισθητικά στερεότυπα. Στη νέα διαφημιστική εκστρατεία Gucci Gift εν όψει Χριστουγέννων ο Alessandro Michele υμνεί τη χαρά των ταξιδιών με φόντο μια  παλιά αμαξοστοιχία με  vintage διάκοσμο και επιβάτες  με iconic αμφιέσεις  του ιταλικού  label. Αλλωστε, έτσι ο οίκος αποτίνει φόρο τιμής στην ιστορία του, η οποία ξεκίνησε το 1921 σε ένα μικρό κατάστημα με δερμάτινα είδη. Τα τοποθετεί στο δικό του "Πολικό Express"!

Η καμπάνια είναι φωτογραφημένη από την Carlijn Jacobs και κινηματογραφημένη από τον Jordan Hemingway. Θαυμάζουμε υπερπολυτελείς βαλίτσες με ροδάκια, σακβουαγιάζ και θήκες σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη  και ρούχα με  δαντέλες, βολάν, πλούσια βελούδα και πούλιες.

Οι χαρακτηριστικές  τσάντες εμφανίζονται σε tone-on-tone παλέτες, εκδοχές μινιατούρας, πολύτιμα δέρματα και με νέα, οπτικά μοτίβα, μαζί με επιλεγμένα πολύτιμα κοσμήματα και ρολόγια, ενώ οι καμπίνες του τρένου είναι διακοσμημένες από τη Gucci Décor collection. Έπιπλα τουαλέτας φιλοξενούν κομψά και συλλεκτικά Gucci Beauty προϊόντα. Επιπλέον αναδεικνύεται η συλλογή Gucci Pet, για τα υπερτυχερά σκυλάκια αυτού του κόσμου…  Σας έχουμε φωτογραφίες και βίντεο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View